Modul în care va fi utilizat vaccinul AstraZeneca, discutat de oficialii din Sănătate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedinţia portugheză a
Consiliului Uniunii Europene a convocat, miercuri, o reuniune extroardinară a miniştrilor
Sănătăţii din statele UE pentru a analiza decizia cu privire la vaccinul de la
AstraZeneca. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Preşedinţia portugheză a Consiliului Uniunii Europene a convocat, miercuri, o reuniune extroardinară a miniştrilor Sănătăţii din statele UE pentru a analiza decizia cu privire la vaccinul de la AstraZeneca. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Reprezentanţi ai Ministerului Sănătăţii, Institutului Naţional de Sănătate Publică, Comitetului de vaccinare şi ai Agenţiei Naţionale a Medicamentului discută, joi, print-o şedinţă online, despre situaţia utilizării vaccinului anti-COVID de la compania AstraZeneca. Discuţiile au loc în urma întâlnirii online de miercuri a miniştrilor Sănătăţii din Uniunea Europeană privind situaţia utilizării vaccinului AstraZeneca.

EMA a anunţat miercuri că a găsit o potenţială legătură între vaccinul dezvoltat de compania AstraZeneca împotriva noului coronavirus şi probleme rare de coagulare a sângelui la adulţii care au fost imunizaţi cu acest ser. Cu toate acestea, agenţia europeană subliniază faptul că beneficiile aduse de vaccinul AstraZeneca prevalează în continuare în faţa riscurilor medicale.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite