Sorina Pintea, dusă la DNA Bucureşti pentru a fi audiată, după percheziţiile făcute în biroul său de la Spitalul Judeţean din Baia Mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sorina Pintea, fost ministru al Sănătăţii, a fost dusă la Bucureşti pentru a fi audiată la DNA, după ce, vineri, anchetatorii s-au aflat timp de mai multe ore în biroul său de la Spitalul Judeţean din Baia Mare.

La finalul percheziţiilor făcute de anchetatori în biroul Sorinei Pintea de la Spitalul Judeţean Baia Mare, vineri seară, aceasta este dusă la Bucureşti pentru audieri, având în vedere că ancheta este făcută de structura centrală a DNA.

Pintea a fost dusă cu mandat la Bucureşti.

Procurorii DNA au percheziţionat vineri biroul Sorinei Pintea de la Spitalul Judeţean Baia Mare, unde aceasta este manager.

Surse judiciare susţin că este vorba despre un flagrant şi că ancheta are legătură cu achiziţii de materiale sanitare de către unitatea medicală.

Sorina Pintea a anunţat recent că a fost diagnosticată cu dermatomiozită, o boală în care agresiunea imună are loc la nivelul vaselor din învelisul conjunctiv al fasciculelor musculare. 

Pintea a fost ministru al Sănătăţii în Guvernul Dăncilă, din ianuarie 2018 până în octombrie 2019.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite