Spitalul Marie Curie solicită Primăriei Capitalei avize pentru demolarea unor imobile aflate în degradare în curtea unităţii sanitare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spitalul de Copii Marie Curie din Capitală FOTO Inquam Photos/Octav Ganea
Spitalul de Copii Marie Curie din Capitală FOTO Inquam Photos/Octav Ganea

Spitalul Clinic Marie Curie din Capitală solicită Primăriei avizele necesare pentru a demola mai multe imobile aflate în degradare în curtea unităţii sanitare. Se doreşte, astfel, crearea unui spaţiu pentru noul Centru de Oncologie Pediatrică şi Neurologie, construit de asociaţia Dăruieşte Viaţă.

Concret, solicitarea va fi luată în discuţie în şedinţa din această săptămână a Consiliului General al Primăriei Capitalei, informează hotnews.ro. 

Pentru a putea fi demolate şi casate aceste bunuri, consilierii generali trebuie să aprobe trecerea lor din domeniul public al Municipiului Bucureşti în cel privat al Municipiului Bucureşti, arată sursa citată. 

„Construirea centrului de oncologie pediatrică şi neurologie va contribui la creşterea numărului de pacienţi care vor beneficia de tratamente medicale la cel mai înalt nivel, având în vedere că cele două secţii vor beneficia de tratamente medicale de cea mai înaltă performanţă”, se arată în expunerea de motive a proiectului CGMB. 

Asociaţia Dăruieşte Viaţă intenţionează să construiască, din donaţii, prima clinică integrată de oncologie şi radioterapie din România, în curtea Spitalului de Copii Marie Curie din Bucureşti

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite