#staiacasa de referendum

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Facebook/Alexandre Le Serbe Antonin
FOTO Facebook/Alexandre Le Serbe Antonin

Mi se pare o aberaţie să mergi la acest vot. Nu merită timpul, efortul şi nici măcar uzura pantofilor cu care te deplasezi la urne. De ce? Pentru că e inutil.

În primul rând, pentru că prevederea că doar femeia cu bărbatul se pot căsători este deja în Codul Civil. Deci căsătoria este legală doar între o femeie şi un bărbat. În al doilea rând, pentru că e o prostie. Unul dintre cele mai folosite argumente din tabăra pro-referendum este că trebuie APĂRAŢI COPIII. Mie mi se pare că ei trebuie apăraţi de:

  •  violenţă conjugală, violenţă fizică, bătăi, teroare psihică, traume cauzate de violenţă psihologică din partea părinţilor;
  • sărăcie (e de-a dreptul CINIC faptul că se cheltuiesc 40.000.000 euro pentru un referendum inutil în loc să fie cheltuiţi pentru copii care nu au hrană);
  • lipsa de educaţie - România are 40% din copiii ei analfabeţi funcţional.

De ce încurajăm crearea de sperietori şi de frici false?! Naziştii au creat frică de evrei, ţigani/romi şi homosexuali. Prin ce se deosebesc decidenţii români din spatele acestui referendum de nazişti, din acest punct de vedere?! Prin nimic.

Organizarea acestui referendum este o ruşine. Abuzurile şi violurile bărbaţilor heterosexuali maturi asupra fetiţelor şi tinerelor minore ar trebui incriminate şi nu sexul consensual între persoane de acelaşi sex. Până când se va face confuzie între sex şi reproducere? Sexul este o formă de manifestare şi interacţiune între fiinţele umane. El precede şi continuă după actele sexuale care duc la reproducere. Câte dintre persoanele pro-referendum au făcut doar sex reproductiv?

Referendum pentru familia traditionala

De ce atâta ipocrizie?

Cui foloseşte referendumul?

  • Puterii politice de azi, liderului partidului majoritar şi coaliţiei de guvernare;
  • Puterii şi influenţei instituţiei Bisericii Ortodoxe Române;
  • Puterii şi influenţei bisericilor neoprotestante finanţate din exterior;
  • Puterii externe din vecinătatea orientală care incriminează homosexualitatea;
  • Tuturor celor frustraţi de diverse probleme personale şi care caută o cauză externă pentru că nu şi-au descoperit capacitatea de a vedea puterea pe care o au în interior sau se sperie de ea.


Protestez împotriva tuturor celor care vor să-şi impună voinţa şi puterea asupra altora cu forţa, celor care creează sperietori şi frică pentru a domina, şi celor care ne cred proşti. De aceea, #stauacasa. Tu #staiacasa?

P.S. Studii extinse făcute în institute de prestigiu arată că nu există diferenţe între copiii crescuţi în cupluri femeie- bărbat şi cupluri gay. Vezi aici.

Referendum familia traditionala
Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite