Societate

articolul urmator

#staiacasa de referendum

100
25 Sep 2018 10:33:50
Liliana Popescu
FOTO Facebook/Alexandre Le Serbe Antonin
FOTO Facebook/Alexandre Le Serbe Antonin

Mi se pare o aberaţie să mergi la acest vot. Nu merită timpul, efortul şi nici măcar uzura pantofilor cu care te deplasezi la urne. De ce? Pentru că e inutil.

În primul rând, pentru că prevederea că doar femeia cu bărbatul se pot căsători este deja în Codul Civil. Deci căsătoria este legală doar între o femeie şi un bărbat. În al doilea rând, pentru că e o prostie. Unul dintre cele mai folosite argumente din tabăra pro-referendum este că trebuie APĂRAŢI COPIII. Mie mi se pare că ei trebuie apăraţi de:

  •  violenţă conjugală, violenţă fizică, bătăi, teroare psihică, traume cauzate de violenţă psihologică din partea părinţilor;
  • sărăcie (e de-a dreptul CINIC faptul că se cheltuiesc 40.000.000 euro pentru un referendum inutil în loc să fie cheltuiţi pentru copii care nu au hrană);
  • lipsa de educaţie - România are 40% din copiii ei analfabeţi funcţional.

De ce încurajăm crearea de sperietori şi de frici false?! Naziştii au creat frică de evrei, ţigani/romi şi homosexuali. Prin ce se deosebesc decidenţii români din spatele acestui referendum de nazişti, din acest punct de vedere?! Prin nimic.

Organizarea acestui referendum este o ruşine. Abuzurile şi violurile bărbaţilor heterosexuali maturi asupra fetiţelor şi tinerelor minore ar trebui incriminate şi nu sexul consensual între persoane de acelaşi sex. Până când se va face confuzie între sex şi reproducere? Sexul este o formă de manifestare şi interacţiune între fiinţele umane. El precede şi continuă după actele sexuale care duc la reproducere. Câte dintre persoanele pro-referendum au făcut doar sex reproductiv?

De ce atâta ipocrizie?

Cui foloseşte referendumul?

  • Puterii politice de azi, liderului partidului majoritar şi coaliţiei de guvernare;
  • Puterii şi influenţei instituţiei Bisericii Ortodoxe Române;
  • Puterii şi influenţei bisericilor neoprotestante finanţate din exterior;
  • Puterii externe din vecinătatea orientală care incriminează homosexualitatea;
  • Tuturor celor frustraţi de diverse probleme personale şi care caută o cauză externă pentru că nu şi-au descoperit capacitatea de a vedea puterea pe care o au în interior sau se sperie de ea.


Protestez împotriva tuturor celor care vor să-şi impună voinţa şi puterea asupra altora cu forţa, celor care creează sperietori şi frică pentru a domina, şi celor care ne cred proşti. De aceea, #stauacasa. Tu #staiacasa?

P.S. Studii extinse făcute în institute de prestigiu arată că nu există diferenţe între copiii crescuţi în cupluri femeie- bărbat şi cupluri gay. Vezi aici.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

100 Comentarii

Utilizator Adevărul
25.09.2018, 10:51:42

Comentariu considerat abuziv.

Liliana Popescu
25.09.2018, 10:55:05

Imi trimiti te rog un link la o cercetare care sa arate cresterea exponentiala a numarului de gay?

0 (48 voturi)
Utilizator Adevărul
25.09.2018, 11:00:25

Comentariu considerat abuziv.

Mihai ANTI PSD
25.09.2018, 11:19:04

Ce link sa iti dea un PSDist/Comunist. Cica numarul gaylor a crescut exponential"", imi pare rau, dar totul este relativ. Homosexualitatea exista de la inceputurile omenirii, iar cu o populatie crescanda, automat creste numarul de oameni cu alte orientari sexuale.

+5 (37 voturi)
Utilizator Adevărul
25.09.2018, 10:55:32

Comentariu considerat abuziv.

Vezi toate comentariile (100)

Modifică Setările