articolul anterior articolul urmator

Statul vrea să controleze toate automatele de cafea. „E cu înălbitor de rufe, nu cu lapte“

13
14 Mar 2019 15:07:08
Autor: Laurenţiu Sirbu
FOTO Shutterstock
FOTO Shutterstock

13 Comentarii

kalu kalu
14.03.2019, 15:54:34

asa de repede v-ati pus pe treaba, uauu, impresionant !!! Pai haznalele alea stau in vazul lumii de cel putin 15 ani si toata lumea a vazut ca sunt alimentate cu niste bidoane infecte de apa. Ca sa nu mai vorbesc ca nu sunt sanitarizate-conform legii-traseele de apa, lapte praf. Sau ca recipientele alea de cafea si lapte infecte nu au termene de garantie, ca materiile prime nu sunt comletate FIFO. Dar ce dracu, limbi straine pentru expertii din domeniu. P.S - sa va mai dau eu un pont ma autoritatilor: ia mergeti voi in toate parcurile din Bucuresti, in special in parcul IOR, dar nu numai, sa vedeti cate masini de "inghetata"-adica prafuri, functioneaza si sa-mi spuneti si mie cate din sandramalele alea de chisoscuri sunt conectate la apa? La Wc nici nu mai pomenesc. Pont2 - va faceti ca nu vedeti aparatele automate de stors portocale? Este unul afara la debarcader la IOR. La toate vestitele magazine romanesti de bricolaj sunt aceste aparate. Am vazut cum un argat care le umplea cu portocale, le-a adunat de pe jos dupa ce le-a scapat !!! Vai de capul vostru !!!

+7 (9 voturi)
asamura tanabe
14.03.2019, 16:34:31

Nici in Marea Britanie, SUA, Austria, Italia etc, nu sunt conectate la apa automatele, asta e o prostie! Ele sunt construite tocmai pentru a functiona asa. In legatura cu curatenia recipientelor in care sunt ingredientele, asta e alta treaba, la fel e posibil (din pacate, si foarte probabil) ca si atunci cand bei o cafea de la un chiosc racordat la apa sau de la un restaurant, sa fie ceasca nespalata sau ingredientele de proasta calitate. Chestia cu portocalele e nerelevanta, automatul curata coaja lor (care, oricum, e contaminata cu substante periculoase folosite pentru conservarea lor, faptul ca au fost scapate jos e nimic pe langa nocivitatea substantelor...). Timp de 30 de ani nu am auzit sa fi murit cineva sau sa fi patit ceva din cauza ca a consumat cafea de la automat. Asta e din ciclul "hai sa fie romanii mai ai dracu" decat altii" ... Apropo: e o lege care zice ca, daca ai restaurant, trebuie sa aduci mancarea printr-un gemulet, de la bucatarie catre sala cu mese si tacamurile/vesela murdara, sa o aduci inapoi in bucatarie, la spalat, prin alt gemulet, nu prin acelasi. Ia uitati-va in Viena, la multe restaurante din centru, sa vedeti ca nici vorba de asa ceva! La fel, in Londra, sute, poate mii de rulote/chioscuri care vand mancare (in general, fast-food), de unde isi cumpara multi angajati mancare, la pauza, dar si turisti: nici vorba de apa curenta sau canalizare. Dar nu stiu cum, in Romania, unde e cea mai tare din parcare legislatie, sunt si cele mai mari imputiciuni care se consuma... Or sa dispara automatele de cafea si or s aia oamenii cafele la pret de 5 ori mai mare, de la crasme care spala cestile in lighean...

-2 (8 voturi)
kalu kalu
14.03.2019, 16:39:19

esti extrem de prost informat. Automatele de stors portocale nu curata nici o coaja !!! https://youtu.be/z08NMpS_Z_w

+2 (4 voturi)
Tzatzaridis Nicolaos
14.03.2019, 16:54:48

Cica vor continua cu hipermarketurile! Pai bah voi nu ati calcat niciodata in control la hipermarketuri si nici nu veti calca ptr ca undeva sus cineva isi ia SPAGA!

+2 (4 voturi)
ivanhoe zoom
14.03.2019, 16:05:25

Inghetata din tonetele stradale in care ingredientele se toarna cu galeata sunt ok?

+3 (5 voturi)