Stiri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Turişti români, blocaţi de viitură în Bulgaria Cel puţin 15 turişti români au fost blocaţi, ieri, de o viitură în Bulgaria, în apropiere de Ruse, conform postului Antena 3. Din

Turişti români, blocaţi de viitură în Bulgaria

Cel puţin 15 turişti români au fost blocaţi, ieri, de o viitură în Bulgaria, în apropiere de Ruse, conform postului Antena 3. Din grup fac parte mai mulţi copii şi o femeie însărcinată. Aseară ei reuşiseră să se îndepărteze de pericol, refugiindu-se într-o zonă mai înaltă, iar Consulatul României a contactat autorităţile bulgare să le vină în ajutor. Sinistraţii susţin însă că poliţiştii bulgari nu le-au dat niciun răspuns când au încercat să îi contacteze, mai mult, acestea le-au închis telefonul în nas. Ambasada României a trimis o echipă pentru a-i ajuta pe oamenii blocaţi în zonă.

Tragedie:Trei bucureşteni au fost striviţi în maşină de un plop prăbuşit

Trei bucureşteni, mamă, tată şi fiu de cinci ani, şi-au pierdut, ieri, viaţa, după ce un plop cu o înălţime de aproape 20 de metri s-a prăbuşit peste maşina lor. Alţi doi tineri, soţ şi soţie, au fost grav raniţi. Tragedia s-a produs pe DN 22C, între localităţile constănţene Basarabi şi Valul lui Traian, când un plop de pe marginea şoselei s-a rupt din cauza vântului şi s-a prăbuşit peste autoturism.

Cei cinci veneau din concediu şi se îndreptau spre Bucureşti. Şoferul Marian Olteanu, 40 de ani, soţia sa, Florica Olteanu, 38 de ani, şi fiul lor de cinci ani au murit pe loc. Alţi doi tineri, soţ şi soţie, Marinela Ştefan, 22 de ani, şi Marius Alexandru, 24 de ani, care se aflau pe bancheta din spate, au fost duşi la spitalul din Constanţa în stare gravă. Direcţia Regională Drumuri şi Poduri Constanţa îşi asumă întreaga răspundere pentru producerea tragediei. Alexandru Creţu, directorul care se ocupa cu întreţinerea acestui drum, şi-a dat ieri demisia, fără nicio explicaţie.


Furtuni şi ploi în 23 de judeţe

Autorităţile locale din 23 de judeţe au primit ieri avertizare meteorologică cu cod galben. Azi şi mâine vor fi furtuni şi ploi în judeţele Argeş, Bacău, Brăila, Braşov, Buzău, Călărăşi, Constanţa, Covasna, Dâmboviţa, Galaţi, Giurgiu, Harghita, Ialomiţa, Iaşi, Ilfov, Neamţ, Prahova, Suceava, Vaslui, Vrancea, Tulcea şi Bucureşti. Meteorologii spun că astăzi şi mâine instabilitatea atmosferică va fi accentuată, cu ploi torenţiale, vijelii, fulgere şi grindină. Vântul va bate cu viteze de până la 90 de kilometri pe oră, iar cantităţile de precipitaţii pot ajunge până la 50 de litri pe metru pătrat în 24 de ore.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite