STUDIU Ce fac românii în pauzele scurte din timpul zilei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
foto Arhivă
foto Arhivă

Un procent foarte ridicat de români iau cel puţin o pauză în timpul zilei, majoritatea preferând ora prânzului, iar o parte semnificativă aleg să-şi petreacă o parte din timpul dedicat pauzei pentru a accesa social media, arată un studiu Hochland.

92% dintre români  iau cel puţin o pauză în timpul zilei, media fiind de 3,2 pauze pe zi, 8 din 10 respondenţi care au participat la studiu spunând că iau o pauză în jurul prânzului. Aceştia au mai multe motive pentru care iau mici pauze în timpul zilei, dar principale sunt nevoia de recăpătare a energiei (66,4% dintre respondenţi) şi nevoia de a mânca (48,5%).

Marea majoritate a respondenţilor (93,8%) aleg să ia o gustare în timpul micilor pauză dintr-o zi obişnuită, 50,5% dintre ei menţionând şi dorinţa de relaxare, iar 43% declarând că dedică o parte din timp accesării reţelelor de socializare.

Criteriile utilizate pentru români atunci când îşi aleg o gustare în timpul zilei cad în trei categorii, 65,5% spunând că vor ca gustarea să aibă gust bun, 46,7% să fie saţioasă, iar 39,6% să fie uşor de transportat. Fructele (62,7%), produsele de patiserie (58,8%) şi brânzeturile (54,3%) sunt principalele gustări alese.

Întrebaţi ce-i determină să consume brânzeturi, 64,4% au spus că acestea sunt sănătoase, 54,8% că au un gust bun, 44,7% citând şi faptul că sunt consumatori fideli de brânzeturi. 1 din 3 respondenţi au declarat că sunt de părere că brânzeturile oferă energie.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite