Suspecţi în cazul jafului de la RCS/RDS

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suspecţi în cazul jafului de la RCS/RDS
Suspecţi în cazul jafului de la RCS/RDS

Zeci de poliţişti şi jandarmisunt în căutarea banditului care a jefuit marţi seară o casierie a firmei de cablu TV şi internet RCS/RDS din Satu Mare. La fiecare ieşire din localitate sunt organizate filtre.

Poliţia are un grup de suspecţi, însă, deocamdată nu a fost reţinută nicio persoană. „Suspectul principal este un bărbat cu vârsta de aproximativ 30 de ani, cu o înălţime de 1,75-1,80 m, purta în momentul comiterii infracţiunii o jachetă groasă de culoare neagră, cu dungi albe pe partea interioară a mânecilor, pantalon blue-jeans, pantofi sport culoare albă şi avea asupra sa un rucsac cu bareta fixată pe diagonală. Se lucrează şi la portretul robot”, a declarat Roxana Cristea, purtător de cuvânt IPJ Satu Mare.

Jaful se pare că a fost plănuit din timp. Există o persoană care a declarat poliţiei că marţi dimineaţă a observat un bărbat care i s-a părut suspect. „

Dimineaţă, pe la 11.30 am observat o persoană care se tot plimba pe acolo. Stătea la rând, ieşea, intra în caserie. Era un bărbat înalt, care purta o jachetă neagră”, a declarat un martor.

O casieriţă de la firma de televiziune prin cablu RCS&RDS a fost amenininţată marţi seara cu un pistol şi prădată de suma de 5.000 de lei. Conform ultimelor informaţii, se pare că în casă erau 20.000 de lei, însă casiera i-a dat hoţului doar o parte din bani.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite