Tatăl lui Matteo Politi: „Nu l-am mai văzut de opt ani”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Matteo Politi
Matteo Politi

Tatăl lui Matteo Politi, cel care a pretins că este chirurg estetician şi a făcut zeci de operaţii la mai multe clinici private din Bucureşti, a declarat că nu ştie nimic de fiul său şi că nu s-au mai văzut de 8 ani de zile.

„Nu ştiu nimic. Nu ne-am mai văzut de opt ani. Ne auzeam din când în când, dar lucrurile acestea le-am aflat de la voi jurnaliştii. Medic? Vă repet că locuim în ţări diferite de multă vreme”, a declarat tatăl lui Matteo Politi, pentru cotidianul italian Corriere del Veneto, potrivit publicaţiei Libertatea.

Presa italiană aminteşte şi de o declaraţie pe care Matteo Politi a făcut-o în anul 2011, când a fost anchetat de poliţia din Verona. În plină desfăşutrare a anchetei, acesta a mers la TV şi a făcut declaraţii. „Sunt născut pentru a fi medic. E o pasiune pe care o am de când eram mic. Medicina nu se învaţă doar din cărţi”, spunea Matteo Politi la acea vreme. 

Avocatul italianului Matteo Politi, care se dădea drept medic şi a ajuns să opereze în România, a declarat joi că bărbatul nu are nimic de ascuns. Are studii medicale şi diploma i-a fost recunoscută de Ministerul Educaţiei. Ecaterina Andronescu, şefa instituţiei, spune că va face verificări legate de echivalarea diplomei de medic. „Cine a greşit va plăti.”. 

Diploma falsului chirurg italian, reţinut miercuri după ce a fost audiat timp de mai multe ore de poliţişti, ar fi fost recunoscută de Ministerul Educaţiei Naţionale în mandatul lui Valentin Popa.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite