Tatăl unui bebeluş de la Maternitatea Focşani, despre vizita Vioricăi Dăncilă: Mămicile au primit pături şi perne noi, care au fost luate înapoi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dancila si Pintea cu bebelusi

Tatăl unui bebeluş născut la Spitalul Judeţean „Sf. Pantelimon” din Focşani, spital vizitat duminică de către Viorica Dăncilă şi Sorina Pintea, a postat pe Facebook, indignat, ce a urmat după vizita celor două. Mămicile din spital au primit perne şi pături noi înainte de vizită, dar acestea au fost luate înapoi imediat după plecarea Vioricăi Dăncilă şi Sorinei Pintea.

Viorica Dăncilă şi Sorina Pintea au fost criticate dur pe Facebook după ce au vizitat, duminică, secţiile de Neonatologie şi Pediatrie ale Spitalului Judeţean „Sf. Pantelimon” din Focşani. În plus, tatăl unui bebeluş a scris că înainte de a sosi Dăncilă şi Pintea, mămicile au primit pături şi perne noi, care au fost luate înapoi după ce acestea au plecat, conform mediafax.ro

Totodată, mai mulţi cetăţeni s-au arătat indignaţi de faptul că Dăncilă şi Pintea au fost lăsate să ia în braţe bebeluşi după ce au venit direct de pe stradă, chiar dacă s-au îmbrăcat cu halat şi şi-au pus papuci de unică folosinţă.

„Soţia mea este, de ieri, în spital, cu copilul, au avut pături noi, perne, până a venit Viorica (Viorica Dăncilă – n.r.), după care le-au luat tot”, a scris tatăl unui bebeluş, care apoi şi-a şters comentariul.

Şi medicii sunt acuzaţi de lipsă de responsabiltate pentru că au permis accesul în Secţia de Neonatologie. „Tăticilor nu li se dă voie nici până la uşa salonului, iar ăştia au intrat în haită prin tot spitalul”, a scris o femeie.

„Au făcut baie de mulţime, apoi le-au suflat în nas nou-născuţilor. Nu pot să cred că li s-a permis să facă aşa ceva. Ar trebui penalizaţi la sânge pentru că au pus în pericol sanatatea nou-născutilor! Cum de au fost de acord medicii, directorul spitalului cu asemenea act de lipsa de responsabilitate?”, a scris o altă femeie.

„Se vede inconştienţa lor. Să meargă la maternitate fără mască pe faţă, nici n-au ce căuta de la piaţă la maternitate, ruşine”, a scris un alt localnic. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite