articolul anterior articolul urmator

Taximetriştii au făcut băşcălie de un client nemulţumit de tarifele „preferenţiale” aplicate de unii dintre ei

8
11 Jun 2019 14:12:13
Autor: Liviu Stănculescu
Protest taximetristi Bucuresti 17 aprilie 2019 FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Protest taximetristi Bucuresti 17 aprilie 2019 FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

8 Comentarii

kalu kalu
11.06.2019, 15:27:52

doamna gherle, "isi exprima speranta", "situatia e tot mai grava", "noi ne dorim ca ordonanta de urgenta" "ei au masinile personale indisponibile" !!! Am si eu o intrebare doamna gherle, de ce nu ati facut toate aceste demersuri de autorizare, dezbatere, etc, INAINTE "sa dati drumul la treaba" ??? Ca daca ati fi facut acest demers si legal si de bun simt, nu mai aparea situatia "tot mai grava" de ma buseste plansul de cata gravitate si scarbavnicie este in toata aceasta mascarada. Voi sunteti de vina, deoarece voi ati incalcat legea. Ca autoritatile s-au trezit asa tarziu, asta este o alta poveste. Ar fi trebuit sa ia masuri, conform legii imediat, si astfel nu ati mai fi ajuns "in situatia tot mai grava"

-12 (14 voturi)
Serbanescu Serbanila
11.06.2019, 15:41:03

"Am si eu o intrebare doamna gherle, de ce nu ati facut toate aceste demersuri de autorizare, dezbatere, etc, INAINTE "sa dati drumul la treaba" ??? " Pentru ca platformele de transport alternativ au fost SUPRIMATE, de catre de catre beneficiarii voturilor gorilelor in masini galbene in anul de gratie 2019! Este ca si cum maine dimineata nenorocitii astia pe care-i votezi tu ar introduce o lege prin care sa le impuna alor care transporta mancare cu bicicleta sa-si ia un atestat, iar vreun bolsevi de teapa ta i-ar intreba de ce nu l-au luat inainte de aparitia "legii"! Si mai lasa-ma bah cu legea! Dincolo de faptul ca nicio lege nu poate interzice unui om sa ia pe cine vrea el in masina si nici altui om sa se urce in ce masina vrea el, baragladinele astea transpirate si needucate, nespalatii cu jegul de sub unghii la vedere, ghertoii din masinile carora bubuie maneaua, ti se pare ca, dupa ce isi iau pe spaga autorizatiile alea de doi lei, mai respecta vreo lege? Ca, hai sa fim seriosi ... La o simpla verificare tenjica cat de cat serioasa mai bine de jumatate din masinile alea paradite ar trebui sa dispara de pe piata!

+13 (15 voturi)
Ionel Marcu
11.06.2019, 18:36:01

Acum îmi dau seama ce noroc am că nu trebuie să apelez la serviciile „gorilelor în mașini galbene” și nici la „uberiștii ce și-au triplat (sau mai mult) prețul cu sporul de risc (300-400%) datorat guvernării tâmpite cu care ne-am procopsit la finalul lui 2016. Cred că am vreo 15-20 de ani de când am luat un taxi, când aveam mașina (anterioară) în service). Concurența e unul din motoarele economiei, concurenta a dus Occidentul la nivelul de eficiență, în final, de nivel de trai, de azi.

0 (2 voturi)
Serbanescu Serbanila
11.06.2019, 15:47:48

Ooooooooo ... Dar se poate spune ca domnul consumator a avut noroc, dat fiind faptul ca se afla la o adunare publica. Sa zica merci ca a scapat! Pai, ia sa fii indrazinit "nealui" sa-i ceara socoteala unei baragladine care cica presteaza o profesie onorabila, in strada, legat de magariile pe care aceasta breasla in care si-au gasit refugiul toti infractorii le practica! Pai, ce, ar fi tratat cu ironii? Aiurea, neste referiri intelectuale la cei disparuti din famila dumnealui, prezentarea unor obiecte contondente din dotarea oricarui taximetrist onorabil sau cateva picioare responsabile in figura dupa ce in prealabil ar fi fost culcat la pamant de colegii solidari ai gorilei interpelate!

+12 (12 voturi)
kitty kat
11.06.2019, 17:12:49

Prost e cine apeleazå la taximetristii clasici. Ar trebui noi, consumatorii, så-i ignoråm total si atunci vor dispårea dupå piatå sau se vor reforma si functiona modern conform secolului in care tråim. M-am såturat så plåtesc cat nu face la acesti bisnitari. Vreau cålåtorie cu o masinå cu conditii decente si plata transparentå cu card / mobil pay. Nu le convine? Så gåseascå altå meserie.

+10 (10 voturi)