UPDATE Temperaturi de 34-36 de grade în aproape toată ţara, în acest weekend. Duminică-noapte se anunţă ploi şi vijelii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vremea se menţine călduroasă în aproape toată ţara, sâmbătă şi duminică, iar în zonele de câmpie şi de podiş temperaturile pot ajunge până la 37 de grade, potrivit meteorologilor.

UPDATE În noaptea de duminică spre luni, precum şi luni, în regiunile vestice şi nord-vestice vor fi ploi torenţiale, vijelii şi grindină, potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM).

Conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie, sâmbătă se vor înregistra temperaturi maxime de 34 - 36 de grade, iar în sudul Olteniei şi în sud-vestul Munteniei temperaturile vor putea atinge 37 de grade. Indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge şi depăşi uşor pragul critic de 80 de unităţi în special în Câmpia Română şi în Câmpia de Vest.

Duminică, în sudul, centrul şi estul ţării vremea va fi în continuare călduroasă, iar în unele zone va fi caniculă, cu temperaturi maxime de 34-35 de grade. În regiunile vestice, instabilitatea atmosferică se va accentua treptat, iar temperatura va fi în scădere, mai spun meteorologii. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite