Articol publicitar

Timişorenii intră în Cartea Recordurilor alături de Iulius Town. Luminăm #TimişoaraÎmpreună!

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

În 1884, Timişoara devenea primul oraş european iluminat electric. Acum, 135 de ani mai târziu, oraşul va avea parte de o nouă premieră, de fapt de un record mondial. Cu ocazia inaugurării Iulius Town, primul proiect mixt din vestul ţării, timişorenii sunt chemaţi să participe la doborârea unui record Guinness World Records®: cele mai multe lumini LED aprinse simultan.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 31 august, în Piaţa Consiliului Europei - în faţa clădirii de birouri UBC 3 - unde participanţii vor primi, din partea Iulius Town, brăţările luminoase pentru doborârea recordului. Startul pentru cel mai aşteptat moment al zilei va fi dat la ora 19:30. Luminăm #TimişoaraÎmpreună! este o manifestare care, cu siguranţă, va aduce comunităţii locale recunoaştere pe plan internaţional. Recordul actual, pe care timişorenii trebuie să îl doboare, este deţinut de India. În octombrie anul trecut, 2.819 lumini LED au fost aprinse simultan de elevi şi studenţi indieni adunaţi la un workshop în Mumbai.   

Încercarea de intrare în Cartea Recordurilor este doar una dintre acţiunile organizate cu ocazia inaugurarii Iulius Town, o investiţie de 222 milioane euro a companiilor IULIUS şi Atterbury Europe. În Timişoara sunt programate trei zile de festival cu evenimente speciale, desfăşurate sub sloganul Luminăm #TimişoaraÎmpreună. În perioada 30 august - 1 septembrie, Iulius Town va fi locul de desfăşurare a unor spectacole inedite: concerte, focuri de artificii, artă stradală, mosaic photo wall, balon cu aer cald pentru a contempla oraşul de la înălţime, instant tattoo şi holograme proiectate pe apă.

Iulius Town este un proiect mixt dezvoltat în jurul actualului Iulius Mall Timişoara, care aduce laolaltă numeroase branduri internaţionale, în cel mai mare spaţiu de retail din afara Bucureştiului (120.000 mp), şi un pol regional de business (100.000 mp birouri clasa A), în care şi-au stabilit deja sediul mari companii din IT, automotive şi segmentul bancar.

Iulius Town va fi destinaţia numărul 1 din vestul ţării pentru shopping, petrecerea timpului liber şi socializare. Ansamblul urbanistic va include 450 de magazine, o varietate de cafenele şi restaurante tematice, cel mai mare centru de fitness din România, cu piscină semi-olimpică, cinema multiplex cu 12 săli, conceptul de cinema VIP (cină şi film în sistem all inclusive), un centru ultramodern de conferinţe, cu trei săli elegante, prima grădiniţă din Timişoara cu predare după curriculum britanic, o şcoală primară, dar şi un parc, carusel pentru copii şi patinoar, iarna.

Din 30 august 2019, timişorenii, locuitorii din regiune şi chiar din afara ţării sunt aşteptaţi să descopere tot ceea ce oferă „oraşul” din inima Timişoarei.

Sponsori: Raiffeisen Bank şi Coca-Cola. Susţinători: Primăria Municipiului Timişoara şi firma de audit SRAC.

Imagine indisponibilă
Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite