Tragerile Loto din 16 mai 2021: doi români au câştigat la Joker şi unul la 5 din 40. Ce valoare au premiile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Loteria Română
FOTO: Loteria Română

La extragerile Loto de duminică, 16 mai, marii câştigătorii au fost la jocul Joker, anunţă Loteria Română. Cei doi norocoşi care au câştigat sunt din Reşiţa şi Bucureşti. De asemenea, a fost şi un câştigător la Loto 5/40.

Primul câştigător a depus biletul o agenţie din Reşiţa, un bilet completat cu două variante simple la Joker şi o variantă la Noroc Plus, care a fost la doar un Joker distanţă de câştigarea marelui premiu. Totuşi, jucătorul s-a ales cu câştigul de categoria a II-a în valoare de 193.276,53 lei, anunţă Digi24.

Câştigul de categoria a III-a (125.822,97 lei) a ajuns la un jucător care şi-a încercat norocul la o agenţie din Sectorul 5 Bucureşti. La fel ca în cazul câştigătorului din Reşiţa, biletul a fost completat tot cu două variante simple la Joker şi o variantă la Noroc Plus.

Norocul i-a surâs duminică şi unui jucător de Loto 5/40, care s-a ales cu premiul de categoria a II-a în valoare de 146.689,20 lei. Biletul a fost jucat la o agenţie din Bistriţa, fiind completat cu patru variante la Loto 5/40.

Cât despre premiile de categoria I, acestea au rămas în joc pentru următoarea extragere, de joi, 20 mai.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite