Societate

articolul anterior articolul urmator

Un băiat de 14 ani este cel mai tânăr pacient care a murit de COVID-19 în ultimele 24 de ore

22
27 Oct 2021 13:39:23
Autor: Lorena Mihăilă
Foto Shutterstock
Foto Shutterstock

În ultimele 24 de ore, un băiat de 14 ani din Bucureşti, nevaccinat şi cu alte probleme de sănătate, a pierdut lupta cu COVID-19.

În acelaşi interval s-au mai înregistrat şi 4 decese la grupa de vârstă 20-29 de ani:

  • Un pacient din Bucuresti, în vârstă de 21 ani, de sex feminin, care prezenta comorbiditati, nevaccinat
  • Un pacient din Constanţa, în vârstă de 20 ani, de sex masculin, care prezenta comorbiditati, nevaccinat
  • Un pacient din Hunedoara, în vârstă de 28 ani, de sex feminin,  care prezenta comorbiditati, nevaccinat
  • Un pacient din Iasi, în vârstă de 27 ani, de sex masculin, care prezenta comorbiditati, nevaccinat
Din totalul de 512 pacienţi decedaţi, 465 erau nevaccinaţi şi 47 vaccinaţi. Cei 47 de pacienţi decedaţi vaccinaţi aveau vârste cuprinse între grupele de vârstă 30-39 de ani şi peste 80 de ani. Toţi pacienţii decedaţi vaccinaţi prezentau comorbidităţi.
 
În unităţile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 20.442. Dintre acestea, 1.861 sunt internate la ATI.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

22 Comentarii

davide isa..
27.10.2021, 13:50:42

Sa se odihneasca-n pace si lumina. Condoleante familiei.

-7 (7 voturi)
davide isa..
27.10.2021, 13:51:57

Condoleante familiilor.

-8 (8 voturi)
davide isa..
27.10.2021, 13:57:31

Sistemul de raportare a efectelor adverse ale vaccinurilor (VAERS) explodează cu vatamari ale vaccinului, într-un ritm nemaiîntâlnit până acum. Numărul de răniți și decese cauzate de aceste vaccinuri este atât de mare, incat toate datele din ultimele două decenii palesc în comparație cu măcelul observat în 2021. In medie, 70 de oameni vaccinati covid mor ZILNIC in America! References: VAERS.gov; AHA.org; CDC.gov https://humansarefree.com/2021/09/70-people-die-from-covid-vaccines-daily-usa.html

-9 (9 voturi)
davide isa..
27.10.2021, 14:00:06

Iata de ce mor oamenii: Aparatele respiratorii pot salva vieți, dar sunt potrivite pentru pacienții Covid? Răspunsul clar și concis la această întrebare este NU. O problemă cu tuburile de respirație din plastic este că pacientul nu mai poate vorbi, înghiți sau tuși. Căile respiratorii devin paralizate prin inserție/intubare plastică. În plus, dacă aparatul nu este setat la setarea corectă absolută, pacientul moare. În primul rând, infecția virală numita Covid-19 provoacă inflamații severe în plămâni, făcând țesutul moale și mai vulnerabil la deteriorare. Cei care primesc vaccinuri Anti-Covid comasează acest prejudiciu pentru sănătate prin introducerea a miliarde de proteine în sângele lor, care pot deteriora, de asemenea, țesutul pulmonar moale (pleura) și țesutul protector al tractului respirator (epiteliu), provocând mai multe daune și mai multe inflamații. Apoi, pacienții Covid sunt sedati, iar concomitent tubul endotraheal din plastic este împins pe traheea deja compromisa (se numește intubare). Astfel, cele mai multe victime puse pe ventilator ar trebui să se pregătească pentru deces în termen de 3 săptămâni din acest moment. Inflamația țesutului pulmonar agravată de vaccinurile Covid și de tuburile de respirație din plastic sunt responsabile de uciderea de 8 ori mai mulți pacienți decât cei salvați. Dintr-o dată, căile respiratorii sunt zdrobite, răzuite și iritate, provocând inflamații mai grave, ceea ce face respirație mult mai dificila. Acest lucru poate continua până la trei săptămâni, până când pacientul moare, iar apoi, desigur, Covid-ul este învinuit pentru deces și etichetat ca atare de fiecare spital. Pacienții Covid au nevoie de tratamente care să reducă (nu să crească) inflamația și să oprească replicarea virusului, în loc să-l alimenteze cu miliarde de prioni care imite virusul. Nici măcar nu este nevoie de un background în medicină sau tehnologii medicale pentru a vedea că vaccinurile Covid, Remdesivir și ventilatoarele amplifică problemele pandemiei, creând o pandemie proprie, datorită "Medicinei occidentale" și artiștilor înșelători care comit întregul coșmar al îngrijirilor medicale proaste. https://www.pandemic.news/2021-10-08-whistleblower-medical-device-expert-covid-ventilators-deadly.html

-8 (10 voturi)
L--- Lara
27.10.2021, 14:02:35

Sa se odihneasca in pace? Daca avea in jurul sau numai oameni vaccinati, poate ca avea o sansa sa scape! Mi-e sila de ipocrizia unor habarnisti care militeaza contra vaccinarii si transmit condoleante familiilor carora le-a murit un copil din cauza covidului.

+8 (10 voturi)

Vezi toate comentariile (22)

Modifică Setările