Un bebeluş de patru luni, ucis de COVID

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Edy Mustafa Facebook
FOTO Edy Mustafa Facebook

Un bebeluş de doar 4 luni a fost ucis de noul coronavirus. Copilul prezenta mai multe comorbiditati accentuate, spun reprezentanţii Grupului de Comunicare Strategică .

În ultimele 24 de ore au fost raportate 107 decese (60 bărbaţi şi 47 femei), ale unor pacienţi infectaţi cu noul coronavirus, internaţi în spitalele din Alba, Arad, Bacău, Bistriţa-Năsăud, Botoşani, Braşov, Călăraşi, Caraş-Severin, Constanţa, Covasna, Dolj, Galaţi, Gorj, Harghita, Hunedoara, Iaşi, Maramureş, Mureş, Olt, Prahova, Sălaj, Sibiu, Suceava, Timiş, Vaslui şi Municipiul Bucureşti.

Dintre acestea, un deces a fost înregistrat la categoria de vârstă 0-9 ani, două la categoria de vârstă 30-39 de ani, şapte decese au fost înregistrate la categoria 40-49 de ani, 17 la categoria de vârstă 50-59 de ani, 16 decese la categoria de vârstă 60-69 ani, 38 decese la categoria de vârstă 70-79 ani şi 26 decese la categoria de peste 80 de ani.

100 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienţi care au prezentat comorbidităţi, 1 pacient decedat nu a prezentat comorbidităţi iar pentru 6 pacienţi decedaţi nu au fost raportate comorbidităţi până în prezent.

În unităţile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 10.934. Dintre acestea, 861 sunt internate la ATI.  

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite