Societate

articolul anterior articolul urmator

Un al doilea jandarm din Bucureşti a fost confirmat cu COVID-19, după ce ar fi luat virusul de la o rudă

2
26 Mar 2020 20:53:42
Autor: News.ro
Jandarm FOTO Arhivă
Jandarm FOTO Arhivă

Un al doilea angajat al Jandarmeriei Bucureşti a fost confirmat cu COVID-19, după ce ar fi luat virusul de la o rudă. Jandarmeria a anunţat că s-au luat măsuri pentru izolarea lui şi a celor care au intrat în contact cu el. Referitor la primul jandarm confirmat cu coronavirus, instituţia a precizat că, având în vedere faptul că în spaţiul public au fost lansate acuzaţii la adresa sa, a informat unitatea de parchet competentă.

Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti a fost informată, joi, că un al doilea angajat al instituţiei a fost confirmat pozitiv cu COVID-19. 
 
„În urma verificărilor efectuate, jandarmul respectiv a contactat virusul în cadrul familial, de la o rudă", a transmis Jandarmeria Bucureşti.
 
Conform sursei citate, încă de la momentul în care jandarmul a fost considerat suspect de contactarea virusului, s-au dispus toate măsurile necesare pentru prevenirea răspândirii.
 
Acesta a raportat imediat iar la nivelul unităţii au fost luate, de urgenţă, toate măsurile necesare referitoare la izolarea lui şi a celor cu care a intrat în contact, conform procedurii anchetei epidemiologice.
 
„Referitor la primul caz al unui angajat al DGJMB confirmat pozitiv, precizăm că subofiţerul a raportat cu celeritate posibila contactare a virusului, încă din primul moment în care a luat cunoştinţă de acest lucru. Având în vedere faptul că în spaţiul public au fost lansate acuzaţii la adresa sa, conducerea instituţiei a decis să informeze unitatea de parchet competentă, pentru lămurirea tuturor aspectelor", a anunţat Jandarmeria Bucureşti.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

Smeritu Pahomie
27.03.2020, 00:29:46

....s-au contaminat ei mai de mult .....cu virus de #CIUMA ROSIE.....

Pontus Euxinus
27.03.2020, 05:53:35

CIUMA ROSIE e TOATA clasa politica, fara deosebire de partid, stanga sau dreapta in Romanica e acelasi lucru.

+1 (1 vot)
Modifică Setările