Un mort şi doi răniţi grav, într-un accident în apropiere de vama Giurgiu. Trafic blocat şi cozi pe sensul către Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO captura video digi24
FOTO captura video digi24

Un om a murit şi alţi patru sunt răniţi, dintre care doi în stare gravă, în urma unui accident petrecut în judeţul Giurgiu, pe DN5, în apropiere de vama cu Bulgaria, anunţă digi24.ro. Traficul este blocat în zonă pentru intervenţia unui elicoper SMURD, iar pe sensul către Bucureşti coada de maşini se întinde pe 3-4 kilometri, potrivit comisarului Cătălin Bocai de la centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

"Recomandăm celor care staţionează în coloană să nu claxoneze inutil şi să aştepte indicaţiile poliţiştilor prezenţi la faţa locului”, a declarat Cătălin Bocai.

Accidentul s-a petrecut în apropierea localităţii Uzunu, în zona Hanul Fermierului, din judeţul Giurgiu, după ce un şofer care mergea cu viteză a pierdut controlul asupra maşinii şi s-a răsturnat într-un şanţ. În maşină se aflau cinci persoane tinere, iar două dintre ele au rămas încarcerate. O femeie de 21 de ani şi un bărbat de 35 de ani au fost găsiţi în stop cardio-respirator. În cazul acestuia din urmă, eforturile de resuscitare au fost zadarnice şi a fost pronunţat ulterior decesul. El era pasager pe unul din locurile din spate.

Pentru tânăra de 21 de ani a fost chemat elicopterul SMURD pentru a fi transportată la spital.

În accident au mai fost implicaţi un bărbat 23 de ani, o femeie 29 de ani şi un bărbat de 19 ani.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite