Un stăpân şi-a abandonat pisica pe un câmp plin de câini, care au sfâşiat-o în 30 de secunde VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O pisică a fost abandonată de stăpân şi ucisă de câini FOTO: publicdomainpictures.net
O pisică a fost abandonată de stăpân şi ucisă de câini FOTO: publicdomainpictures.net

Multe animale de companie sunt abandonate pe câmpurile dimprejurul Capitalei, de către stăpâni, acestea neavând nicio şansă de supravieţuire. O femeie a filmat cum o persoană îşi abandonează pisica pe un câmp plin cu câini fără stăpân şi a postat filmuletul pe Facebook. Pisica nu a avut nicio şansă să scape, fiind ucisă în câteva secunde de haita de patrupede.

UPDATE Poliţia Română s-a sesizat joi, după ce filmuleţul cu pisica abandonaţă şi ucisă de câini a apărut în spaţiul public.

Autorităţile au precizat că vor demara cercetări pentru prinderea făptaşului, conform unui comentariu postat de către instituţie pe Facebook, la postarea despre abuzul asupra pisicuţei. 

politie comentariu
politia

FOTO: Facebook Loredana Roxana Leanca 

O femeie din Capitală a fost martoră la un caz de abandon, vineri, despre care a postat pe Facebook: un şofer a aruncat din maşină o pisică, pe un câmp plin de câini. Aceasta a făcut public şi numărul de înmatriculare al maşinii din care pisica a fost aruncată direct în colţii câinilor fără stăpân.   

„B 765 WST, mi ai zis sa ma duc dracului sa-mi văd de treaba mea, asta fac!! Îmi văd de treaba mea, asta e treaba mea, ai aruncat pisica din maşină, în ochii mei, ai scos-o din cutia de transport şi ai aruncat-o la câini. M-ai văzut şi ai aruncat-o direct în ochii mei, între ei, de n-am avut cum sa ma bag între 15 câini să o scot din gura lor, în 30 de secunde, au rupt-o”, arată femeia revoltată, pe Facebook. 

 Asociaţia din Capitală pentru protecţia animalelor, Kola Kariola, cere Poliţiei Române să ia măsuri urgente. „Poliţia Română, încă un caz...nu este zi fără caz de maltratare a animalelor! Până cand? Ne răspunde şi nouă cineva?”, au comentat reprezentanţii ONG-ului, pe Facebook. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite