Un al treilea angajat al Ministerului Sănătăţii a fost diagnosticat cu COVID-19

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trei angajaţi ai Ministerului Sănătăţii au fost diagnosticaţi cu COVID-19 Foto:Mediafax
Trei angajaţi ai Ministerului Sănătăţii au fost diagnosticaţi cu COVID-19 Foto:Mediafax

Încă un angajat al Ministerului Sănătăţii a fost diagnosticat cu COVID-19, în urma anchetei epidemiologice, acesta fiind simptomatic şi urmând să fie internat. Ca urmare, numărul angajaţilor instituţiei confirmaţi cu coronavirus se ridică la trei.

”În cadrul anchetei epidemiologice demarată în cadrul Ministerului Sănătăţii, încă o persoană din cadrul aceluiaşi departament a fost depistată cu COVID -19 in urma testelor RT PCR efectuate, numărul celor depistaţi pozitiv ridicându-se la 3. Angajatul MS depistat pozitiv este simptomatic, se află în zolare şi va fi internat într-o unitate sanitară de boli infecţioase”, a transmis Ministerul Sănătăţii (MS).

În acest context, marţi a fost realizată dezinfectarea spaţiilor din zona unde se află departamentul in care isi desfăşoară activitatea persoanele depistate pozitiv. 

”Începând de mâine, in cadrul Ministerului Sănătăţii vor fi luate o serie de măsuri suplimentare. Astfel, se va interzice total accesul vizitatorilor. De asemenea, instituţia va funcţiona în condiţii speciale, în care jumătate de personal va fi prezent fizic în instituţie, iar cealaltă jumătate va efectua programul de lucru în regim de telemuncă. Toate spaţiile MS vor fi supuse procesului de dezinfecţie/nebulizare”, a precizat MS.

Procesul de testare al angajaţilor continuă, conform normelor.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite