UPDATE Ce spun cititorii Adevarul.ro despre decizia Comisiei de Etică potrivit căreia Victor Ponta nu a plagiat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Premierul Victor Ponta
Premierul Victor Ponta

Cititorii Adevarul.ro au reacţionat imediat după decizia Comisiei tehnice a Consiliului Naţional de Etică, potrivit căreia premierul Victor Ponta nu a plagiat în lucrarea sa de doctorat, care s-a înscris în legislaţia din 2003, data la care a fost susţinută.

CITEŞTE AICI: Comisia tehnică a Consiliului Naţional de Etică: Victor Ponta nu a plagiatUPDATE 16.00

Un comentator de pe site-ul Adevarul.ro care semnează wazzup arată că "Mizeria se ascunde sub covorul rosu' conform traditiei comuniste si USL-iste ! Ce comentariu se poate dezvolta pe o asemenia mizerie. Numai daca esti un prost cu diplma sau titlu poti sa dezvolti si sa aperi aceasta mizerie tipic dictatorial".

Adrian îndemnă, în schimb: "Faceti-l odata si acadamician ! Nu vedeti ca-i curg balele dupa titluri ? Si-i spuneti cred si cat costa halatu, halatu"
George reclamă corupţia din România: "Coruptie peste tot, in toata Romania. Ti-e greata de rusinea de a fi roman. Cit mai induram asta??".

Alţi cititori sunt însă de altă părere: Ha ha ha protestation spune: "O fi mincinos... cum o fi el...dar inca n-a taiat pensii, salarii, alocatii la cei mai saraci europeni ...". Apoi continuă: "Pana acum n-a comentat nimeni..acum vin atacurile la toate prostiile pe care le-a facut Ponta de cand s-a nascut... . De ce .... doar ca ocupa aceasta functie? PDL-ul daca nu e in stare sa-l combata prin solutii economice pentru tara si pentru romanii astia amarati.. se leaga de prostii. Asta ne intereseaza pe noi ca a plagiat sau nu ponta? A ajuns prim-ministru pt ca are doctorat? A castigat avantaje financiare pt. ca are doctorat?"

Gigi scrie pe pagina Adevarul.ro: "Gata la spalat e copy paste. E senzational oare astia cred ca toti sant prosti. se pare ca DA".

La rândul său, Victor susţine că este clar că "cei din Comisia de etica nu stiu sa citeasca sau sunt corupti pana in maduva oaselor. Rusine".

Cineva care se semnează "Ich bin ein Hamburger" ne cere lista membrilor comisiei tehnice. "Dati-ne lista nominala a ipochimenilor din comisie: nume, prenume, titlul academic, functia si locul de munca. Sa stim pe cine trebuie sa scuipam pentru distrugerea imaginii si prestigiului (atata cat mai era) al invatamantului superior romanesc). E bine de stiut cine are constiinta de vanzare la solduri", susţine el.

Pe de altă parte, Patriarhus decretează: "Gata s-a demonstrat! Ponta e curat! Creatia lui intelectuala e pura ca laptele matern! As dorii sa stiu componeneta comisie unde "bravii" academicieni l-au spalat pe fata pe pontulica! Doamne unde am ajuns?! Chiar atat de bolnava e societatea romaneasca?Chiar totul e putred? Doar focul purificator ne mai salveaza!"

Nevermind scrie tot pe pagina Adevarul.ro :"Este strigator la cer cum vor sa-l scape pe Ponta de plagiat. Pur si simplu se neaga evidenta. Un plagiat este si va fi intodeauna un plagiat, indiferent de reglementarile acelei perioade. Asta ne arata cat de prosti si debili mintali ne considera. Nu este posibil asa ceva!! Nu putem permite asa ceva. Rad si curcile de noi."

Şi pe pagina de Facebook a Adevarul, cititorii au reacţionat.

Iulian Ghimpeteanu scrie: "Comisia Tehnică a Consiliului Naţional de Etică: Conform legislaţiei din 2003, Ponta NU a plagiat. In 2003 era seful Corpului de Control al Primului Ministru Adrian Nastase si legislatia de atunci ii permitea sa copieze fara sa precizeze,,,Dan Voiculescu a turnat la Securitate conform legislatiei, Ion Iliescu a inventat teroristi conform scenariului de preluare a puterii,,,o sa sfarsesca cu totii conform Codului Penal."

Alex Vlasceanu se întreabă: "Şi cand ma gandesc ca pentru lucrarea mea de licenta am muncit doi ani ca un sclav... pentru ce? nu era mai bine sa o cumpar de la altcineva?".

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite