Vacanţe de 1 euro la Târgul de Turism de la Romexpo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Târgul de Turism are loc în perioada 14-17 noiembrie la Romexpo iar ofertele operatorilor de turism sunt variate şi la un preţ mult mai avantajos decât în mod normal.

Ediţiile anterioare au atras zeci de mii de vizitatori pentru că în cadrul Târgului se pot achiziţiona pachete de vacanţă cu discounturi de 50% şi chiar 75%. Cele mai spectaculoase reduceri sunt cele din Grecia, unde se pot achiziţiona vacanţe cu doar 1 euro plus transport.

Cele mai ieftine vacanţe din întregul an pot fi cumpărate în intervalul 14-18 noiembrie, cu reduceri de peste 50%, pentru că se suprapun ofertele de Black Friday cu cele Early Booking, la care se adaugă campaniile de discounturi la cazări şi excursii opţionale.

Reducerile sunt valabile atât pentru vizitatorii târgului, cât şi pentru toţi cei care intră în această perioadă în sediile Christian  Tour din întreaga ţară sau cumpără de pe site-ul agenţiei.

”Cele mai mari reduceri, de peste 50%, vizează vacanţele pentru vara anului viitor în destinaţiile preferate ale românilor: Turcia, Grecia, Egipt, Tunisia, Spania, Bulgaria şi România. Astfel, turiştii pot cumpăra vacanţe de 7 nopţi, cu cazare la vile în Grecia, cu doar 1 euro, la care se adaugă costul transportului cu autocarul. Cei care preferă transportul cu avionul în Grecia pot găsi pachete cu zbor charter mai ieftine cu 45% prin programul Early Booking, plus o extra-reducere de până la 280 euro/cameră”, a precizat Raluca Hatmanu, de la Christian Tour.

Anul acesta vor fi prezente circa 230 de firme expozante din mai multe ţări inclusiv Israel, Grecia sau Germania. Touroperatorii includ în premieră şi destinaţii mai puţin accesibile turismului clasic gen Laos, Vietnam sau Uganda.

Târgul de Turism al României este organizat de Romexpo, bianual, primăvara şi toamna, împreună cu Camerele de Comerţ şi Industrie din România, în parteneriat strategic cu Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din România (ANAT) şi în parteneriat cu Organizaţia Patronală a Turismului Balnear din România (OPTBR), Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), Asociaţia Naţională de Turism Rural, Ecologic şi Cultural (ANTREC).

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite