Vadim vrea şi el lege împotriva manifestărilor homosexualilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Partidului România Mare (PRM), Corneliu Vadim Tudor, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că este de acord cu iniţiativa legislativă a senatorului PRM Gheorghe

Preşedintele Partidului România Mare (PRM), Corneliu Vadim Tudor, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că este de acord cu iniţiativa legislativă a senatorului PRM Gheorghe Funar, privind interzicerea manifestărilor publice ale homosexualilor, dar a adăugat că 'deocamdată' nu susţine proiectul Partidului Conservator privind obligativitatea cunoaşterii limbii române pentru cetăţenii acestei ţări.

Corneliu Vadim Tudor a fost de părere că prin manifestările lor, homosexualii 'violentează văzul, auzul şi educaţia copiilor', iar 'dacă ies în stradă, provoacă biserica'.

'Nu au decât să-şi consume viciul lor în linişte', a spus senatorul PRM.

El a apreciat că minorităţile sexuale trebuie tratate cu condescenţă şi dragoste creştină, adăugând că el, personal, încearcă un sentiment de compasiune faţă de homosexuali.

'Vedeţi că niciun om de-al nostru nu a demonstrat, nu a fost la astfel de mitinguri (n.r. - împotriva minorităţilor sexuale). Toate excesele noastre se rezumă la nivelul pamfletar, verbal. Sub nicio formă nu ne place violenţa fizică: este o formă de barbarie', a spus Corneliu Vadim Tudor.

Pe de altă parte, referindu-se la iniţiativa legislativă a PC privind obligativitatea cunoaşterii limbii române de către toţi cetăţenii acestei ţări, el a apreciat că aceasta este o 'diversiune electorală', prin care conservatorii încearcă să depăşească pragul critic în vederea intrării în Parlament, în urma viitoarelor alegeri legislative.

'Fireşte că este obligatorie cunoaşterea limbii oficiale a statului, dar a impune prin lege aşa ceva, mi-e teamă că i-ar radicaliza şi mai rău pe radicalii din UDMR', a mai spus Corneliu Vadim Tudor.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite