Societate

articolul anterior articolul urmator

UPDATE Valeriu Gheorghiţă lansează o provocare pentru vedetele din România. Lucian Mîndruţă a răspuns VIDEO

8
3 Jun 2021 12:45:10
Autor: Maria Ţaga
Valeriu Gheorghita a lansat o provocare mai multor persoane publice din România. FOTO gov.ro
Valeriu Gheorghita a lansat o provocare mai multor persoane publice din România. FOTO gov.ro

Preşedintele Comitetului Naţional pentru Coordonarea Vaccinării, Valeriu Gheorghiţă, i-a provocat, joi, pe Andreea Esca, Mihai Bobonete, Lucian Mîndruţă şi Văru Sandel în cadrul campaniei de informare privind imunizarea. Primul care a răspuns a fost Lucian Mîndruţă. Acesta nu a ezitat şi a pus un video pe Facebook.

UPDATE: „M-a provocat azi Valeriu Gheorghiţă să spun ce conţine pentru mine vaccinul. Norocul face să fiu la mare, să iasă soarele tocmai când am pus trepiedul, şi să...Dar nu mai bine va uitaţi cu sunet?", a scris Lucian Mîndruţă pe pagina sa de Facebook, acolo unde a publicat şi un clip video.

Pasionat de ciclism, Mîndruţă a dat mai departe provocarea către alţi ciclişti. 

La rândul său, actorul Mihai Bobonete a spus că vaccinul conţine libertate şi o viaţă fără frică, fără ură, într-un cuvânt normalitate.

„Salutare. Am fost provocat de colonelul Valeriu Gheorghiţă să vă spun ce conţine vaccinul pentru mine şi în adevăratul sens al cuvântului – normalitate. Vaccinul conţine linişte şi un viitor aşa cum trebuie să îl avem şi un început de nouă viaţă trăită aşa cum trebuie. Liber, fără frici, fără ură, fără teamă, fără nimic. Vaccinul conţine un viitor excepţional. Vă recomand vaccinul şi vă spun că mie nu mi-a făcut rău, mi-a făcut bine. Văd că tuturor din jurul meu le face din ce în ce mai bine. Aşadar, vaccinaţi-vă! Provoc pe această cale să îmi spună Micuţu, Cabral, Bogdan Naumovici ce conţine pentru ei vaccinul”, a explicat Mihai Bobonete, într-un mesaj video postat joi pe pagina de Facebook RO Vaccinare.

Provocarea a fost lansată la o conferinţă de presă susţinută de Valeriu Gheorghiţă şi de secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Andrei Baciu, care a avut ca prim subiect lansarea unor spoturi de informare privind campania de vaccinare anti-COVID.

„Primul subiect este legat de campania de comunicare care este lansată de Guvernul României, în parteneriat cu UNICEF. Împreună cu colegul meu, secretarul de stat Andrei Baciu, în calitate de coordonatori ai Campaniei Naţionale de Vaccinare, am prezentat şi filmat un scurt material video, prin care transmitem ce conţine vaccinul pentru noi, arătând elementele personale care nouă ne-au lipsit în această perioadă de pandemie şi, de asemenea, vom lansa şi o provocare către cei cunoscuţi, tocmai pentru a împărtăşi împreună ce conţine vaccinul", a declarat Valeriu Gheorghiţă.

„Lansez o provocare pentru Andreea Esca, pentru Lucian Mîndruţă, pentru Mihai Bobonete şi pentru Sandu Pop, cunoscut publicului ca Văru Săndel, ce conţine pentru voi vaccinul?", afirmă şeful CNCAV, în videoclipul care a fost prezentat în conferinţa de presă.

Secretarul de stat Andrei Baciu a amintit de provocarea lansată recent de premierul Florin Cîţu şi a adresat, la rândul său, o provocare către Victor Rebengiuc şi Camelia Potec, dar şi către medici, precum Beatrice Mahler şi Adrian Marinescu.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

8 Comentarii

undisputed
3.06.2021, 12:56:41

Sa nu uitam de Tanca Uraganu si Bianca Dragusanu.. Fara valorile acestea plus cele mentionate in articol nu ajunge mesajul la toti...

0 (2 voturi)
Popa Pius
3.06.2021, 14:07:34

”Ce făcuși Bobiță, ți-ai injectat cipu' lu' Gheiț?” cam așa ar suna reclama cu grăsanul...

+3 (3 voturi)
Amdo Odma
3.06.2021, 13:01:11

Daca nici astea nu sunt metode comuniste...

-4 (8 voturi)
Pop Max
3.06.2021, 13:18:10

Păi dacă publicul țintă al lui Mîndruță nu s-a vaccinat deja, e destul de nasol pentru soldatul pensat și campania lui de vaccinare. Dacă se vaccinează Bobonete, clar mă vaccinez și eu, e un model pentru mine și vreau să fiu ca el.

-5 (11 voturi)
Popa Pius
3.06.2021, 14:09:27

Încercați cu Garcea, că el are tot interesul să se vaccineze clienții, el o face mai cu suflet de bășcălie...

+4 (6 voturi)

Vezi toate comentariile (8)

Modifică Setările