VIDEO Liviu Negoiţă are o moşie la Baloteşti de un milion de dolari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul sectorului 3 are o vilă pe malul lacului Baloteşti de aproape 400 de metri pătraţi şi un teren de 4.000 de metri pătraţi.

Edilul Liviu Negoiţă se reface după o zi de muncă în Capitală, într-un loc retras, liniştit, cu multă verdeaţă, potrivit realitatea.net.

El şi-a ridicat aproape de Bucureşti o vilă imensă, situată lângă lacul Baloteşti, cu două etaje şi supravegheată de camere video, dar şi de un angajat vânjos. Când a văzut că se filmează, acesta a pus furtunul cu apă pe "curioşi".

După gardul care înconjoară casa ca o fortăreaţă, pe partea cu lacul, Negoiţă şi-a construit un foişor şi o piscină. La ponton sunt legate două bărci de dimensiuni diferite pe care primarul se relaxează pe lac.

O atmosferă de paradis pentru edilul sectorului 3 care câştigă 50.575 lei, potrivit declaraţiei de avere pe anul trecut de la primărie.

În afară de vilă, Negoiţă are şi 4.000 de metri pătraţi de teren, valoarea totală a proprietăţilor fiind de aproximativ 1.000.000 de dolari (aproximativ 700.000 de euro).

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite