Voiculescu: Până la sfârşitul mandatului, datele despre infrastructura spitalicească vor fi publice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Mediafax
Foto: Mediafax

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a afirmat luni, la Parlament, cu privire la rapoartele în cazul incendiilor de la „Matei Balş" şi de şa spitalul din Piatra Neamţ, că dacă ar fi existat măcar un lucru, din acele rapoarte, util pentru siguranţa oamenilor în spitale, acesta ar fi fost prezentat imediat. De asemenea a dat asigurări că până la finalul mandatului său de ministru datele despre infrastructura spitalicească vor fi făcute publice.

Întrebat cu privire la rapoartele în cazul incendiilor de la "Matei Balş" şi spitalul din Piatra Neamţ, potrivit Agerpres, Vlad Voiculescu a spus: "Dacă un singur lucru din acele rapoarte ar fi fost util pentru oameni pentru a fi în siguranţă în spitale, (...) l-am fi prezentat imediat". 

El a afirmat că garantează că echipa de la Ministerului Sănătăţii face tot ce poate ca lucrurile să meargă către siguranţa pacienţilor în spitale. 

"Este unul dintre proiectele la care lucrăm, ca fiecare spital să aibă date deschise inclusiv despre starea instalaţiei electrice sau starea în general a infrastructurii spitaliceşti şi cu mult mai mult decât atât. Până la sfârşitul acestui mandat despre fiecare spital veţi avea date publice", a mai spus ministrul Sănătăţii.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite