Vremea de Florii. Cât de cald va fi şi unde va ploua

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăvara este în continuare capricioasă, aşa cum ne-a obişnuit deja în ultima săptămână. Meteorologii anunţă că de sărbătoarea Floriilor, vremea va fi instabilă.

 „La nivelul ţării, vor fi înnorări şi temporar va ploua slab pe arii restrânse în regiunile nordice, în zonele montane şi submontane şi izolat, cu o probabilitate mai mare în cele centrale şi sudice. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile se vor situa între 11 şi 22 grade Celsius, în partea de Vest şi Nord-Vest a ţării fiind înregistrate cele mai ridicate temperaturi”, arată meteorologul de serviciu de la Autoritatea Naţională de Meteorologie (ANM).

În Bucureşti, va fi înnorat şi va ploua. „Vor predomina intervalele în care cerul va fi înnorat iar temporar va ploua, cu probabilitate mai mare în a doua parte a zilei şi seara. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi 15 grade elsius. În centrul oraşul este posibil să urce la 16 grade”, conform prognozei ANM.

„În zona de munte, la altitudini mari, de peste 1.600 de metri, precipitaţiile neînsemnate cantitativ vor fi sub formă de ninsoare. În regiunea Carpaţilor Meridionali şi a Munţilor Banatului, vântul va fi intensificat”, a conchis meteorologul.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite