Vremea se schimbă dramatic săptămâna viitoare. După soare în weekend, urmează ninsori şi frig

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: epa-efe
FOTO: epa-efe

Temperaturile vor fi ridicate  de sâmbătă până la începutul săptămânii viitoare. De marţi, temperaturile scad, ajung temperat negative noaptea, cu probabilitatea de a se transforma ploile în lapoviţă şi ninsoare, nu numai în zonele de munte, a transmis meteorologul Gabriela Băncilă, de la Agenţia Naţională de Meteorologie (ANM), pentru Digi 24.

Weekendul va fi însorit şi călduros, spun meteorologii, conform digi24. Temperaturile vor ajunge în est, sud-est şi vest şi la 19-20 de grade, valori mai mari faţă de normalul perioadei. De marţi, însă, vremea va întoarce radical foaia, se va întoarce frigul, ploaia şi lapoviţa, aceasta din urma nu numai la munte. 

Prognoza meteo pentru Bucureşti

În Bucureşti vremea se va încălzi considerabil, iar termometrele vor indica până la 18 grade. Vântul va adia uşor, iar presiunea va scădea spre valori confortabile.

Prognoza meteo pentru zona de munte

Atmosfera de primăvară blândă va fi prezentă şi la munte în ultimele zile ale acestei săptămâni. Temperaturile vor creşte de la o zi la alta. Luni, în Munţii Apuseni şi în Carpaţii Orientali, trecător va ploua, iar pe creste vor fi şi fulgi de zăpadă.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite