Societate

articolul anterior articolul urmator

Zece femei de afaceri au fost premiate la Gala „Women in Power”

0
6 Mar 2013 23:45:20
Autor: Adelina Turcu
Zece femei de afaceri au fost premiate pentru succes FOTO The Guardian
Zece femei de afaceri au fost premiate pentru succes FOTO The Guardian

Revista online Business Magazin a premiat cele mai influente femei din domeniul afacerilor, cu prilejul Galei „Women in Power". Evenimentul a avut loc miercuri seară, în sală fiind prezenţi mai mult de 300 de invitaţi.

Cele zece femei premiate s-au remarcat prin rezultatele lor deosebite şi prin carierele de succes pe care au reuşit să le construiască, în sfera afacerilor.  

• Ioana Filipescu - Raiffeisen Bank
• Monica Iavorschi - Arctic
• Irina Socol - Siveco
• Manuela Nestor – NNDKP
• Dana Cortina - Porsche Auto
• Violeta Ciurel - AXA Life Insurance
• Roxana Rasu - Sephora
• Cornelia Nicolae - Stefanel
• Adina Pascu - P&G şi Detergenţi SA
• Denisa Mateescu - MasterCard
• Sorana Georgia - Billa

Cu ocazia Galei „Women in Power", Business Magazin a lansat a doua ediţie a catalogului „200 cele mai puternice femei din business", în paginile căruia sunt prezentatate 200 de poveşti de succes, principiile de viaţă şi de carieră ale celor mai importante femei din România aflate în poziţii de conducere.

Aflat la cea de-a doua ediţie, catalogul a adunat un număr impresionant de nume-cheie ale mediului de afaceri local, cuprinzând mai mult decat simple ierarhii legate de valoarea cifrei de afaceri sau profitul obţinut.

Catalogul care va fi disponibil începând cu data de 11 martie şi este o sursă de informaţie reală pentru manageri, experţi în resurse umane, consultanţi, manageri de marketing şi vânzări, manageri financiari şi un etalon pentru tinerele aflate la început de carieră.

Premiilor acordate femeilor de succes au avut  ca motivaţie o analiză complexă mai multor criterii precum valoarea afacerilor pe care le conduc, notorietatea, gradul de implicare socială, polivalenţa (colaborarea cu şcoli, cariera academică, cărţi scrise), curajul antreprenorial, dar şi rezultatele.

Prima ediţie a evenimentului „Woman in Power" i-a avut în calitate de moderatori pe Andreea Esca, realizator şi prezentator al Ştirilor PRO TV, alături de Cristian Hostiuc, director editorial Ziarul Financiar şi Business Magazin, care au prezentat poveştile de succes ale celor mai puternice femei din România, relatează Mediafax.

În deschidere, Oana Pellea, Monica Iavorschi, Andreea Răducan, Doina Cepalis, Andreea Paul, Andreea Mihai şi Andreea Esca au dezbătut viziunile femeilor la putere şi stilul de management feminin.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările