Ziua Internaţională a Drepturilor Copiilor, marcată la Adevărul LIVE printr-un interviu inedit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un interviu inedit, la Adevărul LIVE
Un interviu inedit, la Adevărul LIVE

În fiecare an, pe 20 noiembrie se celebrează în toată lumea Ziua Internaţională a Drepturilor Copiilor. Anul acesta, Adevărul LIVE s-a alăturat acestui demers, la care au participat, printre alţii, şefi de stat sau personalităţi ale lumii culturale sau sportive, participând la Campania #kidstakeover, iniţiată de UNICEF.

Urmăreşte emisiunea în modulul Adevărul Live

Mai precis, o dată pe an copiii iau locul adulţilor şi participă la munca pe care aceştia o fac: astfel, ei pot fi pentru o zi preşedinţi de stat, tenismani, actori sau... prezentatori de emisiuni. 

La nivel internaţional, David Beckham, Ambasador al Bunăvoinţei pentru UNICEF, preşedintele Chile Michelle Bachelet, cântăreaţa, compozitoarea şi actrita P!Nk, actriţa Millie Bobby Brown, cântăreţii, compozitorii şi muzicienii Chloe & Halle, legendarul jucător de cricket Sachin Tendulkar şi Clubul şi Fundaţia Barcelona sunt printre numeroasele vedete, lideri şi organizaţii care îşi dau vocea copiilor pentru Ziua Internaţională a Drepturilor Copilului. În intreaga lume, liderii de la diferite niveluri ale guvernelor vor sprijini Ziua Internaţională a Drepturilor Copilului, inclusiv prim-ministrul Canadei, Justin Trudeau, prim-ministrul Irlandei, Leo Varadkar, preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, sau prim-ministrul Iordaniei, Hani Al-Mulki.

În acest sens, Adevărul a oferit, împreună cu UNICEF România, ocazia unui puşti de 9 ani din Bacău, dintr-o familie cu 12 copii, să realizeze un interviu la Adevărul LIVE. Darius s-a aflat pentru prima dată la Bucureşti, cu atât mai mult pentru prima dată într-un studio de televiziune. Fireşte, niciodată în postura de a prezenta o emisiune.

Invitata lui de astăzi este Daria Bahovski, o tânără şi talentată pictoriţă de o seamă cu "jurnalistul" care o va intervieva. Cum a ieşit acest interviu şi cum au făcut faţă emoţiilor cei doi copii în studioul Adevărul LIVE, aflaţi din înregistrarea de mai sus.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite