„Nu ne putem aştepta să fiţi patrioţi din moment ce Halep e nr. 1 mondial şi la prima înfrângere o huliţi!“ Mesajul unui fotbalist de la naţională pentru români

0
Publicat:
Ultima actualizare:

România a remizat cu Serbia, scor 2-2, în al doilea meci din Liga Naţiunilor, băieţii lui Cosmin Contra arătând destule lucruri bune în special în repriza secundă.

Deşi au fost lăudaţi, fotbaliştii nu par mulţumiţi de reacşia fanilor la adresa lor. Cel puţin aşa se deduce din mesajul transmis de Nicuşor Stanciu pe facebook târziu în noapte:”Nu că am fi câştigat ceva, dar până la urmă am demonstrat că ne dăm şi ultima picătură de energie pe teren, pentru România! Uneori câştigăm, alteori avem rezultate ca cel din meciul cu Muntenegru, iar alteori pierdem... Dar, mereu dăm totul. Unii oameni trebuie sa înţeleagă ca fotbalul a progresat enorm de mult şi nu mai exista nicio echipă mică. Cât din partea unora dintre voi, nu ne putem aştepta să fiţi patrioţi din moment ce Halep e nr. 1 mondial la tenis şi la prima înfrângere o huliţi, iar fetele de la handbal câştiga trofeul Ligii Campionilor şi după, la primul eşec, sunt cele mai slabe. Evident că nici noi nu aşteptăm prea mult sprijin de la unii dintre voi. Pentru toţi ceilalţi: Vă mulţumim! Hai,România!” 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite