250.000 de dolari a ajuns un bilet la meciul secolului dintre Floyd Mayweather şi Manny Pacquaio

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mayweather şi Pacquaio s-au întîlnit pentru prima dată la conferinţa de presă FOTO AP
Mayweather şi Pacquaio s-au întîlnit pentru prima dată la conferinţa de presă FOTO AP

Lupta dintre boxerii Mayweather şi Pacquiao e cea mai scumpă din istoria sportului, iar doritorii trebuie să dea sume exorbitante pentru a o urmări de la faţa locului.

Meciul va costa în jur de 400 de milioane de dolari, doar bursa pugiliştilor fiind jumătate din sumă. Interesul pentru duelul din data de 2 mai e atât de mare încât pentru un tichet se oferă sute de mii de dolari.
“Este rar ca un meci de box să atragă atât de multă atenţie pe tot globul, pentru că este atenţia de care beneficiază în mod normal un eveniment sportiv de talia Jocurilor Olimpice sau Super Bowl”, a anunţat promotorul Bob Arum. “Interesul pentru acest meci depăşeşte boxul şi chiar sportul”, a spus şi unul dintre directorii unui post care va difuza meciul. Şi, ambii par să aibă dreptate dacă ne uităm asupra sumelor vehiculate pentru tot ceea ce e legat de această partidă:

Cel mai ieftin bilet e 1.500 de dolari şi se poate ajunge la 7.500, dar vorbim despre locuri de unde ai nevoie de binoclu pentru a înţelege ceva din meci.

Ieri, la prânz, mai erau doar 20 de tichete disponibile, cea mai ieftină categorie fiind de 6.000 de dolari. Capacitatea sălii MGM Grand din Las Vegas este de 16.800 de locuri.

Cele mai scumpe locuri sunt 250.000 de dolari şi sunt amplasate lângă ring. Se oferă gratuit celebrităţilor de la Hollywood sau milionarilor din casinouri, dar există taxe ascunse (întâi cineva achită biletele şi apoi ele sunt date VIP-urilor).

Pe piaţa neagră pentru un loc mai bun trebuie să achiţi 150.000 de dolari

În oraşul unde se va da lupta, Las Vegas, şi la cel mai slab hotel, cazarea pentru o noapte a ajuns să coste 1.000 de dolari
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite