În Liga Campionilor, Ajax Amsterdam o curentează şi pe Juventus, Barcelona dă de pământ cu Manchester United

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce a eliminat câştigătoarea de anul trecut a celei mai importante competiţii de club europene, Real Madrid, Ajax Amsterdam a trecut şi de echipa lui Cristiano Ronaldo, Juventus.

Ajax Amsterdam produce o nouă surpriză şi ajunge, după 23 de ani, în semifinalele Ligii Campionilor.  În manşa a doua a sferturilor de finală, olandezii au învins marţi, în deplasare, cu scorul de 2-1 (1-1), pe Juventus Torino, după ce în tur scorul a fost egal, 1-1.

Cristiano Ronaldo a deschis scorul în minutul 28, un gol care a avut nevoie de girul VAR, dar oaspeţii au egalat după doar 6 minute prin Van de Beeck. În urma unei lovituri de cap ca urmare a unei centrări venită dintr-un corner, De Ligt a înscris golul calificării, în minutul 67.

În optimile de finală, Ajax eliminase deţinătoarea trofeului, Real Madrid, după 1-2 şi 4-1.

Juventus: Szczesny, De Sciglio, Bonucci, Rugani, Alex Sandro, Emre Can, Pjanic, Matuidi, Bernardeschi, Dybala, Ronaldo.

Ajax: Onana; Veltman, De Ligt, Blind, Mazraoui; Schone, De Jong; Ziyech, Van de Beek, Neres; Tadic.

În celălalt meci jucat marţi în sferturile de finală ale LIgii Campionilor, FC Barcelona a învins şi pe teren propriu, 3-0 (2-0), pe Manchester United. Catalanii se impuseseră şi în meciul tur, scor 1-0.

Messi a rezolvat orice dilemă a calificării printr-o dublă rapidă, în minutele 16 şi 20, primul gol după o acţiune personală splendidă şi un şut din afara careului mare, iar celălalt gol după o greşeală rară a lui De Gea, care a scăpat balonul în plasă. Couthinho a stabilit rezultatul final în minutul 61.

Barcelona: Ter Stegen; Sergi Roberto, Pique, Lenglet, Jordi Alba; Rakitic, Busquets, Arthur; Messi, Luis Suarez, Coutinho.

Manchester United: De Gea; Jones, Smalling, Lindelof, Young; Fred, McTominay, Pogba; Lingard, Martial, Rashford.

Programul semifinalelor

Tottenham/Manchester City - Ajax

Barcelona - Liverpool/Porto

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite