Încă o surpriză la Mondiale! Japonia învinge Columbia, după un meci cu o eliminare în minutul 3

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Columbia şi Japonia au deschis meciurile Grupei H cu o partidă spectaculoasă, care a avut de toate şi s-a terminat cu victoria niponilor.

Nici nu începuse bine partida şi columbienii au rămas în zece oameni. Japonezii au scăpat pe contraatac, unul dintre fundaşii columbieni a greşit o minge şi Carlos Sanchez a fost nevoit să respingă cu mâna din careu. Penalty şi eliminare încă din minutul 3. Kagawa a transformat sigur pe el şi a oferit un avantaj important echipei sale. 

 Columbienii nu au dezarmat însă şi au porinit goana după egalare. Aceasta a venit în minutul 39, când Quintero a înscris din lovitură liberă pentru 1-1. În repriza secundă, deşi sud-americanii au forţat desprinderea, Japonia a fost cea care a înscris, în minutul 73  prin Yuya Osako.

Victorie mare pentru niponi care iau o opţiune serioasă de calificare din grupă. Totodată, Japonia a adus Asiei prima victorie în confruntarea cu America de Sud. este vorba despre meciurile jucate de reprezentantele celor două continente la turneele finale al Campionatului Mondial.

În celălalt meci se întâlnesc de la ora 18.00 Polonia şi Senegal.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite