articolul anterior articolul urmator

Începe Australian Open: Trei românce joacă luni. Revelaţia Buzărnescu o poate ajuta pe Halep încă din prima zi

3
14 Jan 2018 12:06:57
Autor: Amir Kiarash
Caroline Wozniacki va întâlni o româncă în primul tur
Caroline Wozniacki va întâlni o româncă în primul tur

3 Comentarii

Casandra II
14.01.2018, 12:46:04

Urasc mentalitatea asta paguboasa si neghioaba ce reiese din articol: vad ca si jurnalistii si fanii de carton ai tornadei doresc ca rivalele care ar putea sa o detroneze pe Halep, sa-si franga gatul cat mai repede, astfel ca Halep sa joace doar cu jucatoare de mana a saptea. In loc sa-si doreasca meciuri cu adversarele de top, pentru ca Halep sa-si demonstreze valoarea in lupta directa, sa nu mai aiba carcotasii motive s-o conteste, pseudo-suporterii mentionati, mai sus, viseasa ca idolul lor sa ajunga in finala jucand doar cu jucatoare de pe locurile 900-1000, iar daca se poate, sa aiba bye pe toata durata turneului si ea sa trebuiasca sa intre pe teren doar pentru a ridica trofeul si cecul..... Si eu as dori ca Miki Buzarnescu sa aiba un parcurs cat mai lung la acest GS, dar nu doar ca sa-i usureze calea Halepei spre trofeu, ci pentru ea insasi, fiindca sunt convins ca Halep nu va oferi nici un bonus sportivelor care i-ar scoate din cale rivale precum Angie, Garbine sau Karolina..... Halep sa faca bine sa-si castige meciurile nu sa astepte ca altele sa-i faca ei viata usoara. Milogeala la cel de sus ca sa-i scoata adversarele tari din drum, este rusinoasa, la fel si practica acatistelor, pe care le dau unii.......... P.S. Care mai sunt noutatile cu Nike? Parca spuneati ca deja s-au inteles si semnarea parteneriatului e doar o formalitate, nu-i asa?

+1 (1 vot)
Gigi Fular
14.01.2018, 13:30:55

Evident este Nike. Deschiderea contului de Weibo intra in actiunea de rebraranduire a bietei fete care nu este ''vandabila'' de nici o culoare. O sa aiba de munca mult de tot echipa de PR

+1 (1 vot)
Petru Onisim
14.01.2018, 18:32:13

Noutățile cu Nike? Priviți fotografia cu Simonica și staful ei,la alt articol, făcută în fata scrisului MELBOURNE si veți vedea ca au echipamente cu. . . . Adidas.