Începe Australian Open: Trei românce joacă luni. Revelaţia Buzărnescu o poate ajuta pe Halep încă din prima zi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primul turneu de Grand Slam al anului va avea o zi plină cu vedete încă de luni, când iubitorii tenisului feminin le vor putea vedea la lucru pe Venus Williams, Caroline Wozniacki sau campioana de la US Open, Sloane Stephens.

Simona Halep va debuta, marţi, la Australian Open 2018, însă până atunci trei dintre cele şase românce aflate pe tabloul principal vor intra în acţiune.

Potrivit organizatorilor, luni, le vom putea vedea la lucru pe Mihaela Buzărnescu (57 WTA), Irina Begu (40 WTA) şi Monica Niculescu (85 WTA), după următorul program:

*Irina Begu şi Ekaterina Makarova (33 WTA) se vor înfrunta în noaptea de duminică spre luni, de la ora 2 dimineaţă. 

*Monica Niculescu şi Mona Barthel (52 WTA) vor juca pe terenul 14 în noaptea de duminică spre luni, de la ora 2 dimineaţă.

*Mihaela Buzărnescu, finalista de la Hobart, care va urca până pe locul 44 WTA începând de luni, va întâlni a doua favorită a turneului, Caroline Wozniacki (2 WTA) în sesiunea de seară. Meciul va începe de la ora 19.00, ora locală. În România, partida va începe de la ora 10 dimineaţă. Dacă va învinge, Buzărnescu o va scăpa pe Halep de o mare rivală, încă din prima zi.

Alte partide importante programate pentru ziua de luni sunt:

*Ostapenko - Schiavone

*V. Williams - Bencici

*Stephens - Zhang

*Babos - Vandeweghe

*Jorovici - Svitolina

Turneul de la Australian Open e transmis în România de Eurosport.  

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite