Articol publicitar

Începe „Ruleta Rusească“, iar noi o jucăm la Superbet

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sita a cernut şi Campionatul Mondial din 2018 a ajuns în faza meciurilor eliminatorii. Sâmbătă, 30 iunie, avem două optimi pe viaţă şi pe moarte în urma cărora două echipe îşi vor face bagajele şi vor părăsi Rusia, iar două se vor mai apropia cu încă un pas de visul suprem.

Şi pariorii au visul lor suprem, acela de a nu lăsa să treacă o astfel de competiţie fără să rămână în urmă ceva profit şi pentru ei. Superbet e la datorie cu o ofertă ultra-variată, cote mari şi speciale la care nici nu v-aţi fi gândit.

Începem de la ora ora 17:00, la Kazan, cu şocul acestei faze, Franţa - Argentina, anticipat de foarte puţini să se producă în optimi, când putea fi foarte uşor şi o semifinală. Era aşa doar dacă sud-americanii şi-ar fi câştigat şi ei grupa, dar cum croaţii n-au fost de acord, atunci trebuie să se descurce cu „cocoşii” periculos de devreme. Logic, cu excepţia super-inspiraţior, e greu de prezis acest joc la pariuri, dar pe www.superbet.ro şi în agenţii vă puteţi scoate altfel. Că există măcar o repriză în care ambele echipe marchează e un tip de pariu premiat cu o cotă de 2.61, pronostic pe care îl găsiţi sub forma GG1r sau GG2r. De asemenea, că Argentina se califică mai departe în urma reprizelor de prelungire sau a penalty-urilor, CMMD 2, are o cotă de 2.20. În acest link, găsiţi în ziua meciurilor şi oferta completă a pariurilor speciale.

Apoi, de la ora 21:00, la Sochi, pe malul Mării Negre, se joacă o altă “Ruletă Rusească”, dar pe ritmuri latino: Uruguay - Portugalia. Cavani, Suarez şi compania speră să-l blocheze pe Cristiano Ronaldo din drumul de a mai aduce un trofeu major Portugaliei, după cel de la Euro 2016. Nu va fi însă uşor. GG, ambele marchează, pariu destul de probabil la acest joc, are o cotă de 2.15. De asemenea, o cotă excelentă găsiţi pe www.superbet.ro şi în agenţii pentru Portugalia că deschide scorul, PG2, 2.25.

Oferta Superbet e disponibilă în fiecare zi în peste 800 de agenţii din România şi non stop pe www.superbet.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite