Îşi strânge echipa. Edi Iordănescu are staff-ul pregătit şi aşteaptă să fie numit în funcţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iordanescu

În timpul în care aşteaptă OK-ul din partea comitetului executiv al Federaţiei Române de Fotbal, Edward Iordănescu, antrenorul care mai are un pas până la semnarea contractului, îşi pune la punct lista cu colaboratori.

Numirea lui Iordănescu junior la cârma Naţionalei ar trebui să devină certitudine astăzi, aşa cum a anunţat încă de la ultima întâlnire cu antrenorul şeful comisiei tehnice din cadrul FRF, Mihai Stoichiţă. Până atunci, fostul antrenor al FCSB-ului îşi adună echipa cu care va lucra pentru a-şi atinge obiectivele, o clasare bună în Liga Naţiunilor, acolo unde România va lupta cu Bosnia-Herţegovina, cu Finlanda şi cu Muntenegru.

La CFR Cluj, Edward Iordănescu i-a avut alături de Radu Alexandru, antrenor secund, pe Bogdan Pârvu, antrenor cu portarii, pe Ioan Stelescu, Bogdan Părăvan şi Cristian Dragotă, preparatori fizici, Bogdan Boldorea, fizioterapeut, şi pe Marius Francisc, analist, şi l-a convins şi pe medicul Radu Poligora să ajungă la clubul din Gruia. După ce a plecat de la ardeleni şi a ajuns pe banca „roş-albaştrilor”, antrenorul de 43 de ani a fost ajutat în mare parte de aceeaşi echipă, nelipsind bineînţeles Alex Radu şi Bogdan Pârvu.  

La Naţională, tehnicianul căruia i s-a propus un salariu de 300.000 de euro pe an nu va putea lua toată echipa cu care a fost la CFR Cluj şi FCSB, dar, cel mai probabil, Alexandru Radu nu va lipsi, el urmând să se alăture lui Leontin Toader, antrenor cu portarii, şi lui Florin Constantinovici, antrenor secund. Dacă Adrian Mutu era în cărţi pentru a deveni ajutorul lui Ladislau Bölöni, acum lucrurile s-au schimbat, „Briliantul” fiind nevoit să-şi caute o echipă de club, uşile la FRF închizându-i-se în nas.

Mutu, cu ochii pe Kisvarda

Adrian Mutu a ratat posibilitatea de a deveni selecţionerul României, dar ungurii de la Kisvarda încă îl mai doresc pe bancă, conform sport.ro, cele două părţi urmând să aibă o întâlnire pentru a pune la punct detaliile colaborării. „Mi-a transmis patronul că vrea să mă vadă. Îmi doresc, sincer, să conduc o echipă mai puternică decât ce am antrenat până acum. Dacă aş avea o ofertă din România, m-aş mai gândi, pentru că sunt acasă şi e normal ca alegerile să fie legate şi de asta”, a declarat Adrian Mutu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite