Şapte meciuri cu români azi la Roland Garros. Simona Halep încheie ziua

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Zi agitată azi la Roland Garros pentru români, fie că sunt ei jucători sau simpli suporteri. Nu mai puţin de 7 meciuri în care sunt implicaţi compatrioţi de-ai noştri sunt programate azi, în ziua a cincea a competiţiei.

Pe terenul 2, nu mai devreme de ora 13.30, Monica Niculescu va încerca să termine treaba bună începută ieri şi să se califice în premieră în turul al treilea la Roland Garros. În momentul întreruperii meciului, aseară, Moni conducea cu 6-2, 2-0 în faţa argentiniencei Paula Ormaechea.

Pe terenul 1 programul va fi încheiat de a patra favorită a turneului, Simona Halep. Aceasta va juca împotriva britanicei Heather Watson, nu mai devreme de ora 18.30 (în direct pe Eurosport).

Pe terenul 3, Sorana Cîrstea va juca tot în închiderea programului, contra braziliencei Teliana Pereira, aflată în premieră la Roland Garros, dar care în acest an s-a tot dovedit o nucă tare pentru jucătoarele noastre.

Trecând pe terenul 4, tot în închiderea programului, Horia Tecău îşi va face debutul la dublu mixt, alături de deja partenera lui consacrată, indianca Sania Mirza. Ei vor juca în primul tur contra cuplului Kveta Peschke/ Marcin Matkowski.

Înainte de meciul de dublu mixt, Horia Tecău va mai juca un meci, la dublu masculin, alături de olandezul Jean Julien Rojer. Le vor fi adversari în turul secund Nicholas Monroe şi Simon Stadler. Partida este programată a doua pe terenul 10.

Pe acelaşi teren 10 îşi va face debutul în proba de dublu a acestei ediţii şi perechea Monica Niculescu/ Klara Koukalova. Favorite 14, ele vor juca în primul tur contra cuplului Monica Puig/ Yanina Wickmayer.

În fine, pe terenul 11 îşi va face debutul la dublu şi Irina Begu. Ea şi partenera ei, Karin Knapp, din Italia, vor juca în primul tur contra perechii Mona Barthel/ Virginie Razzano. Meciul lor este al doilea în ordinea de joc.Body

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite