Şarapova, un car de nervi: Huduită pe teren, revoltată la conferinţa de presă. Şi-a ieşit din minţi din cauza unei întrebări

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fără meldonium, Maria Şarapova (30 WTA) nu mai depăşeşte primele faze ale unor turnee de Grand Slam, iar Australian Open 2019 a confirmat, încă o dată, această situaţie.

De când a revenit pe teren după suspendarea pentru dopaj, cel mai bun rezultat al Mariei Şarapova la un Grand Slam s-a înregistrat la French Open 2018, când a atins sferturile. În rest, rusoaica de 31 de ani a ieşit, de cele mai multe ori, între tururile trei şi patru în competiţiile majore. Iar Australian Open 2019 a continuat acest trend, Şarapova fiind învinsă în turul III de favorita publicului, australianca Ashleigh Barty (15 WTA).

De-a lungul acestei partide, Maria a recurs la obişnuitele ei tertipuri pentru a-şi scoate adversara din ritm. Ca de obicei, a cerut pauză de baie şi, ulterior, a primit şi un avertisment din partea arbitrului, deoarece a întârziat foarte mult. Fanii au fost dezgustaţi de comportamentul rusoaicei şi au fluierat-o şi au huiduit-o copios. Satisfacţia suporterilor a fost cu atât mai mare cu cât Barty s-a calificat în sferturi.

Întrebată la conferinţă de presă despre publicul ostil de care a avut parte, Şarapova a răbufnit, după cum a scris Digi Sport. Astfel, a ieşit următorul dialog:

*Jurnalist: Cum ţi s-a părut comportamentul publicului?

*Şarapova: Ce vreţi să vă răspund la această întrebare?

*Jurnalist: Adevărul, evident. Te-au afectat în vreun fel huiduielile?

*Şarapova: Cred că e o întrebare foarte prostească!

CITEŞTE ŞI:

Ultima „bombă“ de la Australian Open: A ieşit şi o fostă campioană de la US Open, după un meci superb

FOTO Serena s-a antrenat ca un bărbat: Dezvăluirea celui mai cunoscut jurnalist de tenis de la New York Times

Americanii merg pe mâna lui Halep: Marele avantaj al Simonei înaintea meciului cu Serena Williams

Halep – Serena, un meci fascinant pentru restul jucătoarelor: Pliskova, discurs admirativ despre cel mai aşteptat duel din optimi

Australia aplaudă în picioare: Federer, eliminat după un meci epic în care primul break a venit după trei ore!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite