Şefii lui Rangers îşi freacă palmele de bucurie. Ce au spus despre Ianis Hagi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ianis hagi

Ianis a ajuns la Rangers, în iarna lui 2019, sub formă de împrumut, pentru ca apoi, la finalul sezonului, să fie transferat definitiv de gruparea scoţiană.

Scoţienii l-au transferat pe Ianis Hagi în speranţa că internaţionalul român va fi printre jucătorii de bază în noul sezon, unul în care principalul obiectiv al clubului din Glasgow este câştigarea titlului de campionană după zece ani de aşteptare.

Evoluţile lui Ianis la Rangers au fluctuat însă, fotbalistul altermând perioadele foarte slabe cu unele excelente. Astfel, după ce la finalul anului trecut, din cauza mai multor meciuri dezamăgitoare, internaţionalului român pierduse locul de titular, datorită prestaţiilor bune din ultima vreme, Ianis a redevenit om de bază în echipa lui Steven Gerrard.

Ianis a ajuns la cinci reuşite în toate competiţiile pentru Glasgow Rangers, la care se adaugă 11 pase de gol, şi este lăudat acum nu doar de presă şi de suporteri, ci este foarte apreciat şi de oamenii din cadrul clubului, ultima dovadă venind din partea unuia dintre antrenorii secunzi ai echipei, Tom Culshaw.

”Jucătorii şi antrenorii văd aceste performanţe ale lui Ianis Hagi zilnic. Are o atitudine fantastică. E aici de circa un an şi sunt impresionat de el atât pentru ce face pe teren, cât şi pentru atitudinea din afara lui. E tânăr, a venit într-o ţară nouă, a avut o perioadă complicată, dar a muncit enorm şi s-a obişnuit cu stilul scoţian. Acum vedem beneficiile şi calitatea sa reală. Ăsta e motivul pentru care antrenorul a cheltuit atâţia bani pentru el. E special, e adus aici ca să câştige meciuri”, a spus unul dintre antrenorii secunzi, Tom Culshaw, într-un interviu pentru Rangers TV, citat de digisport.ro

4,7 milioane de euro a plătit Genk pentru semnătura lui Ianis Hagi, în timp ce tranferul la Rangers s-a făcut în schimbul sumei de 3,5 milioane de euro, potrivit transfermarkt.com, scoienii 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite