Şi Pro TV a „bătut“ naţionala lui Rădoi: Câţi oameni s-au uitat la Armenia - România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mirel Rădoi a asistat de pe margine la dezastrul de la Erevan
Mirel Rădoi a asistat de pe margine la dezastrul de la Erevan

Postul de la Pache Protopopescu a refuzat meciul naţionalei de miercuri seară, cedându-l la Pro X, canal de sport, aflat în acelaşi trust. Iar decizia s-a dovedit a fi una inspirată.

Echipa naţională a României a înregistrat, miercuri seară, două înfrângeri! Una pe teren, la Erevan, unde a fost învinsă pentru prima dată în istorie de Armenia (2-3). Şi alta în materie de cifre de audienţă!

Concret, meciul naţionalei a fost depăşit de ştirile Pro TV şi de Imperiul Leilor, program difuzat de acelaşi canal! Potrivit paginademedia.ro, Pro TV a fost lider naţional cu cele două programe amintite, cu 1.151.000 de telespectatori. 

Meciul naţionalei, difuzat de ProX, s-a clasat pe locul 2 la nivel naţional. Aproximativ 964.000 de români au urmărit partida de la Erevan.

Podiumul a fost completat de Kanal D, 954.000 de privitori, care au urmărit Ştirile Kanal D (19.00) şi Hercai (20.00).

Paginademedia.ro a precizat că, la un moment dat, Pro X a reuşit, totuşi, să depăşească Pro TV, în intervalul 20.00-20.50, când avea loc repriza secundă a meciului Armenia - România. Pro X era primul pe urban şi comercial, iar pe naţional Kanal D se clasa pe primul loc, în timp ce Pro TV se clasa doar pe trei.

„Adevărul“ a explicat aici, pe larg, motivele pentru care Pro TV a refuzat, pe ultima sută de metri, meciul României cu Armenia.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite