Şicane olandeze? Steaua a ajuns la Amsterdam şi s-a trezit cu o situaţie care a îngrozit staff-ul echipei. „Reghe“ riscă să piardă mai mulţi titulari

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laurenţiu Reghecampf
Laurenţiu Reghecampf

Roş-albaştrii au încheiat stagiile din Spania şi Turcia cu o formă extrem de slabă. Din păcate, problemele lor s-au înmulţit, după ce au ajuns în Olanda.

Steaua ar fi trebuit să se cazeze la un hotel la 90 de kilometri de Amsterdam, unde au stat, în trecut, naţionalele Olandei şi cele ale Turciei, dar şi Barcelona. Având aceste referinţe, şocul a fost cu atât mai mare, atunci când bucureştenii au ajuns la faţa locului.

Ce s-a întâmplat?

Reghecampf şi cei din staff-ul său au constatat că terenul unde ar fi trebui să conducă antrenamentele e acoperit de zăpadă. Mai mult, jucătorii s-au plâns de frigul din camere! În aceste condiţii, steliştii au fost nevoiţi să reacţioneze imediat şi să-şi schimbe hotelul. 

„Dacă n-au fost condiţii, nu puteam să rămânem acolo. Terenul era acoperit cu zăpadă. Camerele n-au fost OK, a fost destul de frig şi a fost bine că s-a decis să ne mutăm, pentru că nu puteam să stăm acolo“, a declarat Florin Gardoş.

Din păcate, orele petrecute în frig, între cele două hoteluri, au lăsat urme printre elevii lui Reghecampf. Mai mulţi dintre fotbaliştii săi acuză stări gripale şi staff-ul medical încearcă să ţină situaţia sub control.

Steaua va întâlni Ajax pe „Amsterdam ArenA“, joi, de la ora 20.00 (Digi Sport 1).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite