Ştiinţa, fruntaşă la suporteri, codaşă la fotbal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Costea (dreapta) a dezamăgit contra bistriţenilor
Mihai Costea (dreapta) a dezamăgit contra bistriţenilor

În deplasare lei, acasă mieluşei! Aşa ar putea fi catalogaţi jucătorii Ştiinţei în acest tur de campionat. Din totalul de 20 de puncte, 11 au fost aduse de afară şi doar nouă au fost obţinute acasă, fapt ce face din Universitatea Craiova cea mai slabă echipă din Liga I, pe teren propriu! Nouă puncte acasă mai are şi Astra, dar ploieştenii au un golaveraj mai bun, 9-7, faţă de 7-6 al oltenilor.

Ştiinţa condusă de Victor Piţurcă a câştigat greu cu Sportul (1-0), a remizat cu Rapid (1-1) şi a bătut pe „U" Cluj cu 3-0, fiind învinsă în ultimele trei partide disputate pe "Ion Oblemenco": 0-1 cu FC Vaslui şi Oţelul (cu 25.000 de oameni în tribune) şi 1-2, sâmbătă, cu Gloria Bistriţa.

E un complex pe teren propriu. Nu numai în atac, dar şi în apărare se fac nişte greşeli", a spus preşedintele Silvian Cristescu. Acesta a dat vina pe jucători pentru ultimele rezultate:

Unii se autoelimină prin prestaţiile lor. I-am văzut eu, i-a văzut toată lumea. Pe faza defensivă, toată lumea e vinovată! Toţi cei care au intrat pe teren cu Bistriţa au «dormit». Mergem la Mediaş, etapa viitoare, să spălăm ruşinea, aşa cum facem noi mereu în deplasare".

Cu Gaz Metan, fără Găman şi Bărboianu

Pe lângă accidentările lui Prepeliţă şi Gargorov, Victor Piţurcă s-a trezit după meciul cu Bistriţa şi cu alte probleme de lot. Universitatea nu-i va putea folosi, etapa viitoare, la Mediaş, pe fundaşii Bărboianu şi Găman. Ambii au fost avertizaţi cu al patrulea cartonaş galben şi vor sta o rundă.

Ultimele trei echipe acasă

Nume     Puncte    Golaveraj

16. Sportul    10    11-9     
17. Astra    9    9-7
18. Univ. Craiova    9    7-6

Cele mai mari asistenţe acasă

Echipă    Media spectator

Univ. Craiova    19.571
Timişoara    8.857
Rapid    8.437

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite