Ştiri & actualitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Gogârlă a jucat primul meci din acest sezon pentru noua sa echipă, Rapid Bucureşti. 

Liga Naţională
Gogârlă a debutat la Rapid

Ea s-a transferat de la Rulmentul Braşov în urma restructurărilor care au avut loc la echipa de sub Tâmpa. Rapid a pierdut pe teren propriu întâlnirea cu Cetate Deva, scor 28-31, Gogârlă contribuind cu 11 goluri. Alături de ea au jucat pentru prima oară la Rapid şi fosta sa coechipieră de la Rulmentul, Nicoleta Alexandrescu precum şi Florica Mitrea, cele trei reuşind împreună 23 dintre cele 28 de goluri ale gazdelor.

Contract
Műller va antrena în Germania

Herbert Műller (foto), fostul antrenor al echipei Rulmentul Braşov, a semnat un contract valabil de la 1 iulie cu formaţia germană Thuringer HC, care se află pe locul 7 în Bundesliga. Tehnicianul care a fost demis de la Rulmentul la mijlocul acestei luni, revine în Bundesliga după trei sezoane. Műller a activat ultima dată în Germania, la FC Nűrnberg, cu care a câştigat trei titluri naţionale, între 2005 şi 2008.

Derby
Steaua a demolat Dinamo

Steaua a învins cu 37-29 eterna rivală Dinamo, în cadrul etapei a 14-a a Ligii Naţionale de handbal masculin, într-un duel care trăieşte doar din amintirile marilor meciuri de altădată. Dinamo, penultimul loc în clasament, nu a reuşit să menţină disputa echilibrată decât în primele 10 minute, în faţa steliştilor, care ocupă locul trei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite