Şumudică a avut o „revelaţie“: „Suntem cretini, suntem nişte tâmpiţi“. De ce a ajuns antrenorul la această concluzie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astra conduce clasamentul în Liga I, având 30 de puncte după 14 etape, cu patru mai multe decât Steaua, ocupanta locului 2. Cu toate acestea, giurgiuvenii stau pe un butoi cu pulbere.

Asta deoarece, jucătorii şi antrenorii sunt neplătiţi de patru luni, iar în cazul în care Astra nu-şi va achita o parte din datorii, în 48 de ore, atunci echipa va pierde două puncte.

Această situaţie se va repeta, o dată la 15 zile, în cazul în care giurgiuvenii vor refuza, în continuare, să-şi plătească datoriile. Astra a ajuns victima propriului patron, Ioan Niculae încercând să demonstreze că, fiind în arest, nu-şi poate gestiona afacerile printre care şi clubul de fotbal. 

Această situaţie l-a scos din sărite pe antrenorul Marius Şumudică. După victoria de duminică, la Chiajna (2-0), tehnicianul a izbucnit la conferinţa de presă.

Ce a spus?

„Astra e pe primul loc, dar nu are bani deloc. Asta s-a scandat în vestiar la finalul meciului. Suntem pe primul loc şi nu simţim nimic din punct de vedere financiar. Sunt bani pe care noi i-am adus prin victorii. Dacă patronul era liber, nu se ajungea aici“, şi-a început Şumi discursul.

El a explicat şi ce riscă să rateze formaţia din Giurgiu pe termen lung.

„Dacă suntem depunctaţi suntem cretini, suntem nişte tâmpiţi! Riscăm să ratăm vreo patru milioane de euro, bani pe care am lua, dacă ajungem în sezonul viitor în grupele Ligii Europa. Dacă noi suntem tâmpiţi şi nu putem să dăm nişte bani acum ca să luăm patru milioane ulterior…Păi să-şi dea demisia toţi, să ne lase, să se apuce de altceva“, a răbufnit Şumudică.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite