Şumudică se dezumflă în Turcia: Echipa sa, „abonată“ din nou la înfrângeri. Pe ce loc a căzut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sumudica

Când a fost instalat le Yeni Malatyaspor, tehnicianul de 50 de ani a reuşit să oprească, într-o primă fază, seria catastrofală a echipei, ajunsă la cinci înfrângeri la rând în campionat. Din păcate, după două etape reuşite, formaţia sa e, din nou, pe „tobogan“.

Marius Şumudică a început acest sezon, la CFR Cluj, campioana României şi o echipă angrenată în cupele europene, dar acum se zbate pentru evitarea retrogradării. Ce-i drept, într-un alt campionat, mult mai puternic comparativ cu cel românesc.

Problema lui Şumudică e că, după ce părea că a „resuscitat“ pacientul, acum acesta a rămas, din nou, fără puls! Pentru că Yeni Malatyaspor tocmai a bifat al doilea eşec la rând, acasă, 1-3 cu Istanbul Başakşehir. Iar asta la capătul unei partide în care, practic, nu prea s-a pus problema învingătoarei. Pentru că oaspeţii au condus cu 3-0, după golurile din minutele 39, 59 şi 61. Kanatsızkuş a înscris golul de onoare pentru echipa lui Şumudică, în minutul 90+2. 

După această înfrângere, Yeni Malatyaspor a alunecat până pe locul 16 din 20 în Supeliga turcă, cu 12 puncte din 12 meciuri. Echipa e la două puncte de poziţia a 17-a, prima care duce în liga secundă.

Başakşehir a meritat să câştige, îi felicit. M-am uitat pe bancă şi am văzut că 4-5 jucători de la ei puteau intra lejer în primul 11.  Marius Şumudică antrenor Yeni Malatyaspor   4 meciuri are Marius Şumudică la Yeni Malatyaspor: două victorii şi două înfrângeri. Golaveraj: 5-6.  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite