Şumudică e inconfundabil. Declaraţii geniale după calificarea Astrei: "Nevastă, pregăteşte-te că vin! Ăia de la Partizan erau nişte ocnaşi. Alergau invers"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şumudică a dansat de bucurie
Şumudică a dansat de bucurie

Marius Şumudică este antrenorul momentului în fotbalul românesc, după ce a reuşit cu Astra Giurgiu să elimine formaţia engleză West Ham şi să se califice în play-offul Ligii Europa.

Tehnicianul de 43 de ani s-a dezlănţuit în stilul caracteristic la conferinţa de presă şi a făcut show, neratând ocazia de a ironiza Steaua. "Aţi văzut Partizan, cum arata de la mijloc în jos? Nişte ocnaşi cum nu am văzut de când mama m-a facut. Nu ştiau nici să alerge, alergau invers. De la mijloc în sus da, că erau aia de au luat Mondialul la Under 20, dar în spate, răciţi rău. La 4-2 pentru Partizan, tot etajul 2 al meu, jucătorii mei, au cutremurat de bucurie. Tremura patul, am crezut că e ceva, 6 pe scara Richter", a declarat Şumudică. 

Întrebat cum va sărbători calificarea Astrei, el a răspuns: "Păi o să mă duc acasă. Fiul meu e plecat în cantonament şi sunt singur cu nevasta. Aşa că... pregăteşte-te că vin".

Vezi aici cu cine poate juca Astra Giurgiu în play-offul Ligii Europa

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite