Sport

articolul anterior articolul urmator

Şumudică, exploziv: Şi-a făcut praf fotbaliştii după încă un meci prost

3
27 Feb 2021 18:34:56
Autor: Amir Kiarash
Marius Şumudică, un car de nervi după încă un rezultat sub aşteptări
Marius Şumudică, un car de nervi după încă un rezultat sub aşteptări

E clar: zilele lui Marius Şumudică la Rizespor sunt numărate! Numai aşa s-ar explica modul în care tehnicianul român şi-a desfiinţat elevii, după o lună în care n-a câştigat nici măcar un meci.

Dan Petrescu a încheiat conturile cu Kayserispor, la mijlocul săptămânii, după opt partide, iar „recordul“ său poate fi doborât de Marius Şumudică! Acesta poate părăsi Rizespor după doar şase meciuri!
 
După cum „Adevărul“ a scris aici, sâmbătă, Şumi şi-a continuat seria dezolantă la această formaţie, în condţiile în care a avut meci acasă pe care l-a şi jucat, în superioritate numerică, din minutul 32! Chiar şi aşa, Rizespor n-a putut câştiga, iar rezultatul înregistrat i-a provocat o adevărată criză de nervi lui Şumudică.
 
Ce a spus Marius Şumudică?
 
*Chiar dacă ar veni Jose Mourinho aici, tot n-ar putea face mare lucru. Fotbaliştii noştri nu sunt în stare să facă un dribling. Am jucat 11 contra 10 şi n-am putut trage un şut pe poartă! 
 
*Nu beau, nu fumez, n-am alte vicii, doar fotbalul. Eu nu pot face mai mult, n-am un joystick să-i ghidez pe jucători de pe margine. Nu mai depinde de mine. Asta e tot ce pot face. 
 
*Am pus în aplicare toate cunoştinţele mele de antrenor în folosul echipei. În fiecare zi, vin la baza de pregătire cu 3-4 ore înainte, pentru a pregăti totul. Uneori,  poate greşi şi antrenorul. Aţi zis că antrenorii de dinaintea mea n-au fost buni, acum nici Şumudică nu e. Dar ce antrenor ar trebui să vină ca să aibă succes Rizespor?
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

3 Comentarii

stelian PREDA
27.02.2021, 18:43:41

poate vine Dan Petrescu...!!!ati dat de greu ,,infailibililor,, ?hai ..uscheala...!

+1 (1 vot)
Kongo-Müller
27.02.2021, 21:20:41

Vine Gigi Multescu, ca de vreo 25 de ani tot repeta ca are oferte din Turcia, dar prefera sa antreneze la Humulesti si Caciulata ...

+7 (7 voturi)
Kongo-Müller
27.02.2021, 21:18:54

Poate ca jucatorii nu-l inteleg cand vorbeste in portugheza lui mioritica. Jogador otomano slabo, e fudebol sub orice criticao. Sumudicao este un treinador penibilao ...

+7 (7 voturi)
Modifică Setările