Şumudică, exploziv: Şi-a făcut praf fotbaliştii după încă un meci prost

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Şumudică, un car de nervi după încă un rezultat sub aşteptări
Marius Şumudică, un car de nervi după încă un rezultat sub aşteptări

E clar: zilele lui Marius Şumudică la Rizespor sunt numărate! Numai aşa s-ar explica modul în care tehnicianul român şi-a desfiinţat elevii, după o lună în care n-a câştigat nici măcar un meci.

Dan Petrescu a încheiat conturile cu Kayserispor, la mijlocul săptămânii, după opt partide, iar „recordul“ său poate fi doborât de Marius Şumudică! Acesta poate părăsi Rizespor după doar şase meciuri!

După cum „Adevărul“ a scris aici, sâmbătă, Şumi şi-a continuat seria dezolantă la această formaţie, în condţiile în care a avut meci acasă pe care l-a şi jucat, în superioritate numerică, din minutul 32! Chiar şi aşa, Rizespor n-a putut câştiga, iar rezultatul înregistrat i-a provocat o adevărată criză de nervi lui Şumudică.

Ce a spus Marius Şumudică?

*Chiar dacă ar veni Jose Mourinho aici, tot n-ar putea face mare lucru. Fotbaliştii noştri nu sunt în stare să facă un dribling. Am jucat 11 contra 10 şi n-am putut trage un şut pe poartă! 

*Nu beau, nu fumez, n-am alte vicii, doar fotbalul. Eu nu pot face mai mult, n-am un joystick să-i ghidez pe jucători de pe margine. Nu mai depinde de mine. Asta e tot ce pot face. 

*Am pus în aplicare toate cunoştinţele mele de antrenor în folosul echipei. În fiecare zi, vin la baza de pregătire cu 3-4 ore înainte, pentru a pregăti totul. Uneori,  poate greşi şi antrenorul. Aţi zis că antrenorii de dinaintea mea n-au fost buni, acum nici Şumudică nu e. Dar ce antrenor ar trebui să vină ca să aibă succes Rizespor?

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite