Şumudică îşi continuă seria dezolantă în Turcia: Românul riscă să aibă soarta lui Dan Petrescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Şumudică poate fi îndepărtat de la Rizespor, dacă echipa nu va obţine şi câteva victorii, în viitorul apropiat
Marius Şumudică poate fi îndepărtat de la Rizespor, dacă echipa nu va obţine şi câteva victorii, în viitorul apropiat

Tehnicianul de 49 de ani şi-a provocat plecarea de la Gaziantep, cu care era pe podiumul Superligii, iar acum, la Rizespor, nu bate pe nimeni, deşi a debutat pe bancă, acum o lună.

Lui Marius Şumudică nu i-a plăcut când era angrenat în luptă pentru cupele europene, cu Gaziantep, iar acum a ajuns să se chinuiască alături de cei de la Rizespor pentru evitarea retrogradării. Iar la cum arată, în acest moment, rezultatele lui Şumi, nu e exclus ca el să fie chiar îndepărtat de la echipă, dacă nu va redresa rapid situaţia.

Sâmbătă, într-o partidă din etapa a 26-a a Superligii turce, trupa pregătită de Marius Şumudică şi-a continuat criza de rezultate, remizând, acasă, cu Sivasspor, scor 0-0. Iar asta în condiţiile în care oaspeţii au jucat în zece oameni din minutul 32, după eliminarea lui Yeşilyurt. 

După acest ultim rezultat dezamăgitor, Rizespor are, în total, şase partide cu Marius Şumudică pe bancă. Iată bilanţul: 4 egaluri, 2 înfrângeri, golaveraj: 3-7. 

Rizespor ocupă, momentan, locul 15 din 21, cu 28 de puncte. Echipa e la trei puncte de poziţia a 18-a, prima care duce în liga secundă.

CITEŞTE ŞI:

Şumudică, exploziv: Şi-a făcut praf fotbaliştii după încă un meci prost

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite