Şumudică nu a mai ajuns în Turcia la noua sa echipă! De ce se teme noul antrenor al celor de la Rizespor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sumudica

Românul era aşteptat vineri noul său club, Rizespor, pentru a semna un contract pe un an şi jumătate, dar antrenorul a decis să nu mai plece spre Turcia.

Dat afară de Gaziantep, după un coflict cu patronul grupării, tehnicianul de 49 de ani a fost şomer doar două săptămâni. La începutul săptămânii, Şumudică s-a înţeles cu Rizespor, echipă despre care spune că a condus-o, prin telefon, la victoria din campionat 3-0, obţinută, miercuri, chiar în faţa fostei sale formaţii.

Marius Şumudică ar fi trebuit să ajungă vineri în Turcia, însă s-a răzgândit pe ultima sută de metri. Motivul are legătură cu un focarul de infecţie cu noul coronavirus apărut la Rizespor, unde 9 jucători şi mai multe persoane din staff au fost testaţi pozitiv la noul coronavirus. 

Tehnciianul român, care a avut o formă gravă de pneumonie la sfârşitul anului 2019, face tot posibilul să nu se expună contaminării cu COVID-19, riscul apariţiei complicaţiilor fiind destul de mare pentru el. Astfel, conform digisport.ro, antrenorul şi conducerea lui Rizespor au decis să amâne cu câteva zile venirea românului şi a staff-ului său, aceştia urmâns să ajungă luni în Turcia. 

Meciul  Istanbul Basaksehir - Rizespor se va juca sâmbătă, la ora 18:00.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite